Jump to content

rombo

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je rombo objavio

  1. Bok ! Rano jutros na vrata su mi pozvonili policajci sa dovedbenim nalogom za prekršaj iz 8.11.2008. Na nalogu piše da nisan odgovarao na pozive a niti jedan nije ni došao u moj poštanski sandučić kroz te tri godine... doduše živim na novoj adresi ali i da su stizali na staru roditelji bi me obavijestili o tome. Na prekršajnom nalogu mi je za 0.51 promila određena kazna od 1000 kn i 6mj. zabrana upravljanja vozilom i na to sam se žalio jer ja nisam upravljao vozilom, niti sam to namjeravao kad su mi policajci prišli i odradili alkotest (ušao sam u auto po ključ od stana). Sutkinja me pitala jesam li imao ikakvih prekršaja 3 god. u nazad i koliko se ja siječam nisam ih imao. Rekla je da će mi na zakazanom suđenju u najgorem slučaju samo izreći opomenu. Meni se to čini nekako pre lagano i jednostavno. Po vašem mišljenju, može li to stvarno bit tako ?
  2. Imam još jedno pitanjce slične prirode pa da ne otvaram drugu temu... Mom prijatelju se dogodila ista stvar, samo neka 2 mj. kasnije i veči postotak alkohola je u pitanju ali on se NIJE žalio. Da li to mijenja njegovu situaciju u odnosu na moju ?
  3. potpetice hvala na uloženom vremenu. ovo je dobra vijest.
  4. To je odlična vijest, pogotovo zbog načina na koji san primio kaznu. Ušao sam u auto samo po jaknu i policajac je uredno doša i obradio me bez obzira šta motor nije niti bio upaljen Nemojte mislit da sumnjnan ali zbog čega se odbacuje drugi dio optužbe ?
  5. Pozdrav! Meni je krajem 2008. alkotestom izmjereno 0,7 promila alkohola i dobio sam 1000 kn kazne i 6 mj. bez dozvole. Odmah nakon par dana sam priložio žalbu i do dan danas nisam primio apsolutno nikakvu povratnu informaciju od strane suda ili policije.... Zanima me koji mogu bit razlozi. Hvala !
  6. Prije svega hvala na brzom odgovoru. Ja još nisam (malo me sramota) platio niti jednu od dogovorenih rata. Mogu li ja platiti sve odjednom, npr. sutra i gdje ?
  7. Pozdrav! Novi sam na ovom forumu pa nisam siguran jesam li na pravom mjestu. Danas mi je stigao u naslovu navedeni poziv. Prošle godine u ovo doba sam dobio poziv od porezne i sa službenicom dogovorio plačanje u ratama. Nedugo nakon toga radi neisplate plaća dajem otkaz na radnom mjestu i nemam raspoloživa sredstva sa podmirenje svih obaveza, tako ni ove kazne. Ugl. 6. 12. moram bit na sudu... Ima li ikakva mogućnost da izbjegnem zatvorsku kaznu ? U pozivu ne piše trajanje kazne.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija