Jump to content

TvrdOrah

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Polako sagledam situaciju i shvacam da mi je dijete najbitnije i da ono mora imati sve ,.. bilo kod majke ili mene,.. tesko mi je prihvatiti, ali sa trudom hocu da se naviknem na takav zivot,.. ipak danas sutra cu i ja naci novu partnericu i zivjeti normalan zivot,(nadam se).. je da mi je danas jako tesko i sam sam ostao,.. samo da mi dijete bude dobro i nema problema sa nama tj izmedju nas,.. hvala vam jos jednom svima,..
  2. hvala vam na savijetima ,... molim vas ako ima tko kakvo slicno iskustvo , ako moze da ga podijeli samnom ,.. mozda mi bude lakse da prebrodim ovo,.. hvala jos jednom..
  3. dali sud moze drugaciju presudu donijeti sada nakon braka ,kada bih pokrenuo novi postupak za dobijanje djeteta na povjerenje ? sa time da majka djeteta ( moja bivsa) trenutno ne radi i zivi kod roditelja u obiteljskoj kuci,.. sa time da je i u novoj vezi ,... djetetu nista ne nedostaje ali mi je tesko prihvatiti da ce drugi covijek odgajati moje dijete.!
  4. prije svega pozdravljam sve korisnike i one koji mi mogu objasniti sto mogu napraviti i kako, i dali mogu dobiti dijete na skrb... upravo sam se rastao od bivse zene sporazumnim razvodom s time da nase malodobno dijete povjereno bivsoj .rastali smo se jer sam mislio da me vara, imao sam osjecaj jer se sve promijenilo u nasem odnosu unazad godinu dana... prije nekoliko dana sam dosao u doticaj sa nekim dokazima (kao sto su sms i mms )iz povjerljivih izvora te se pokazalo da je uistinu bila u vezi sa drugim jos u braku, tj varala me,... ovdje sam dosao da vas pitam mogu li na osnovu toga pokrenuti pitanje skrbnista i dali mogu dobiti dijete ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija