Jump to content

TOKI

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je TOKI objavio

  1. a kome ćeš uručit sudski nalog, ako ne znaš ni tko je administrator tog portala/foruma?
  2. a ako je ta osoba nepoznata? evo, i ovdje smo svi manje-više pod nadimcima..da ja tebe oklevećem i uvredim na ovom forumu, kako bi me gonilo/a? pretpostavljam da bi ti prvi potez bio IP adresa da saznaš tko sam. a ako ti Admin ne želi dati IP adresu?
  3. evo, molim one koji se razumiju da mi objasne proceduru u sljedećem slučaju: ukoliko netko kleveće nekoga ili ga vrijeđa na forumu kojem sam ja Administrator - tko odgovara za tu uvredu, klevetu? Drugim riječima, ako je uvreda ili kleveta izrečena na račun osobe XY koja postoji u stvarnom životu, može li ta osoba progoniti uvreditelja, odnosno klevetnika, i odgovara li eventualno Administrator foruma za takav sadržaj objavljen na njegovom forumu? Molim da mi objasnite situaciju u slučaju kada je poznato tko je Admin Foruma, i kad nije poznato. Te, u cijeloj toj priči kakav je položaj osobe na čije je ime registrirana domena na kojoj je objavljen uvredljiv ili klevetnički sadržaj?
  4. odi na: www.kockica.info to ti je njihov novi forum
  5. A zašto bi to bilo lupetanje, ha??! Zar to samo po sebi nije dovoljan razlog??!
  6. da su znanstveni pretvoreni u specijalističke, onda ne bismo imali znanstvenih. zar ne?
  7. jel ima tko kakvih saznanja o njemu? jel prima vježbenike...kakav je...koliko plaća? itd.. svaka informacija je dobrodošla..
  8. odi na stranice PFZG i potraži to pod dotičnim predmetom ili jednostavno upiši u Google Zakon o trgovačkim društvima. tako jednostavna stvar, a ljudi ne razmišljaju. ili odi na www.poslovniforum.hr i odatle ga skini, njihove stranice se svakodnevno ažuriraju nema na čemu
  9. TOKI

    Iv

    nema problema sretno sa nastavkom studija
  10. ne daj se, al.. svemu dođe kraj.. i ja sam nakon 5 godina studiranja to nedavno dočekao, izdrži još malo
  11. I bolje ti je. jer vidi se, čim prigovoriš - pucaš u prazno. Ubuduće bolje čitaj. Ili kupi naočale. Eto, opet potvrda prvotne konstatcije. Guraš nos gdje mu nije mjesto. Jer si si umislila da moraš biti u svakoj temi. Ne moraš. Draga.
  12. TOKI

    bolonja

    jedino da ispočetka upišeš v i s o k u.
  13. Slušaj, kolegice, ne ponašaj se prema meni preuzvišeno i ne odnosi se prema meni kao prema balavcu. Jel ti jasno? A odgovor na tvoje pitanje: radi se samo o kozmetičkoj perinaci, gdje su nekad Trgovačko ugovorno pravo i Pravo društava bili jedan ispit, a sada su 2; kao što se taj isti predmet godinama prije toga zvao Privredno pravo. I zato pojedi malo žganaca prije nego progovoriš. Skočila si ko kokoška čovjeka popljuvati, a uopće mu nisi dala odgovor na pitanje. Ako ti nije jasno, čovjek je pitao za savjet treba li prvo polagati Trgovačko ili Društva, a ti si ga odmah zaskočila sa tim "otkud on zna da ima samo 2 ispita" i sa drugim stvarima koje uopće nisu (i ne bi trebale biti) predmet rasprave. Zato prvo kaži hop, pa onda skoči!
  14. a što je sa njegovim pravom da završi prema nastavnom planu i programu koji je upisao? btw, imam poznanicu koja nije ništa dodatno trebala polagati, a ima 40 i kusur godina. A isto je upisala fax daaaaavniiih dana
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija