Jump to content

HIDRAULIKA

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, zahvaljujem vam i pozdravljam.
  2. Poštovani, molim pomoć u materiji koju uopće ne poznajem. Situacija je slijedeća : *brak razveden sporazumno prije 3 godine *otac plaćao alimentaciju do kćerkinog 18 rođendana i još godinu nakon(cca 1.300,00kn ) *sada bivša žena ostaje bez posla Mora li on kao bivši muž nju uzdržavati alimentacijom jer ona nema trenutno posao ili ne mora ? Meni je to iskreno totalna glupost, ali sve je moguće pa zato tražim pojašnjenje. Zahvaljujem unaprijed i pozdravljam.
  3. Draga Josipa, trebala si poslati prigovor kako god pa bi se s njima natezala po sudu. Meni su poslali ovrhu na koju sam se žalila. Nikada nisam dobila nikakvu opomenu za neplaćanje DPK nego pljas eto ovrhe. DPK košta 59,00 kn a ovrha na cca 700,00 kn + 100,00 sudska pristojba za prigovor itd. Da ti pamet stane. To je mojoj djeci slatkiša i klope ihaj. Uglavnom love u mutnom jer svi mi kada takve kazne platimo zaboravimo na njih itd, ali ja hvala Bogu nisam, sačuvala sam odrezak da je plaćeno i sada čekam da ih nasadim na sudu. Nije mi jasno kako takve korporacije kao taj CORNIX malo bolje ne vodi svoje financije tj taj CANDOR. Ja za firmu u kojoj radim upravo radim na plaćanju, opominjanju za neplaćanje i ovrhama ali nikada do sada nisam nekoga ovršila a da nisam saldo uskladila i provjerila imamo li točne iznose dugovanja te mi se i vaš i moj slučaj cine toliko odvratno lihvarski da mi dođe da povratim. Ukratko sada čekam pripremno ročište gdje ću ih pitati kad dokažem da je plaćeno to za što me tuže tko će meni platiti moje troškove sudske pristojbe i trošak putovanja ? To na račun moje djece neće ići makar ja našla nadalje odvjetnika i njih morala tužiti. Mrzim kad takve korporacije zaje nas obične ljude koji se ne znamo snaći kao oni u životu i krasti od drugih.
  4. Koliko vidim odlično se snalazite u tim stvarima koja sam objasnila, dobro ste shvatili šta želim učiniti. Naime Hrvatski zavod za zapošljavanje mi duguje na temelju subvencija za zapošljavanje branitelja već skoro godinu dana, iznos uopće nije mali, a budući da imamo dug prema poreznoj upravi mislila sam da bi tako možda riješila priblem. Dakako da me ne interesira nikakva duga opcija prebacivanja novca nego tako kako ste i rekli i imam sve dokumente o tome jedino ne znam odakle krenuti od HZZZ ili od PU. Taj slučaj moram okončati jer mi se od njega diže kosa na glavi. Hvala na suradnji.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija