Jump to content

mladanada

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prvo, puno sreće kolegama koji su se prijavili na ovaj natječaj! A drugo, ja sam bila na razgovoru u tom uredu negdje u veljači i premda su svi bili jako ljubazni i otvoreno mi rekli da će me pozvati u drugi krug, više se nikad nisu javili! eto, vrlo neprofesionalno i nekolegijalno, ali kako je tako je! Kako sam ja u istom mjesecu dobila posao u drugom uredu, kojim sam prezadovoljna, mogu samo reći da i bolje da se nisu javili!
  2. Ha ha ha! i meni su naglasili da očekuju od svog vježbenika da mete i posprema ured! ma ako treba ja ću im i okrečit ured i oprat prozore!))
  3. Meni se još nisu javili premda su naglasili da će svima javiti u srijedu! Dajem im još jednu šansu, ako se sutra ne jave i ne pozovu me u drugi krug, križam ih za svagda!
  4. Nije bio raspisan natječaj za radno mjesto u Institutu za menadžment već je taj Institut održao 1.krug razgovora za jednog odvjetnika koji želi ostati anoniman do drugog kruga, a taj natječaj za posao odvj.vj. je bio oglašen na MojPosao kao"MojPosao za klijenta". Ako su se iz Insituta nekome javili vezano za drugi krug ili ako tko ima kakvu korisnu informaciju vezanu za ovaj natječaj, molim da javi, jer me ubija neizvjesnost!
  5. Ja sam bila na tom razgovoru, bilo je ok, ali mi se do sad nisu javili, a gospođa koja je vodila razgovor je rekla da će zvat u petak(ovaj koji je iza nas)!
  6. Zar baš nitko ne zna ništa o ovom natječaju? jesu li javili rezultate 2.kruga, tj. jesu li se odlučili za nekoga?
  7. Pozdrav kolege. Imate li možda kakva saznanja o ovom natječaju? Koliko je ljudi pozvano na testiranje i jesu li već počeli pozivati u 2.krug? Svaka info je dobrodošla. Hvala!
  8. draga kolegice, mislim da stvarno nema potrebe za živciranjem. ja imam pravo biti razočarana, isto kao i ti, ne mislim da sam bolja od ostalih pa sam trebala dobiti posao već sam ozbiljno pitala koje nijanse presuđuju u odabiru jer nažalost ne poznajem ljude koje su dobili posao u odvjetništvu preko ozbiljnih natječaja već isključivo preko veza i vezica pa me zanima trebam li možda dubiti na glavi kad dođem na razgovor ili je dovoljno imati sve što traže!
  9. Meni su poslali mail da nisam pozvana u drugi krug i moram priznati da sam bila razočarana jer em je na razgovoru bilo odlično, em imam sve što su mi rekli da traže tako da zbilja ne znam koji su im bili kriteriji za odabir kandidata za drugi krug.
  10. Jesu li zvali koga u drugi krug? Mene su zvali u petak, imala sam propušten poziv, dok sam vidjela već im je prošlo radno vrijeme, a ovaj tjedan ne rade pa ako netko zna čime su me htjeli iznenadit, pozivom u drugi krug ili s "hvala lijepa, nemojte dolazi", molim da mi kaže!:)sretno svima pri traženju posla, bome nam nije lako!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija