Jump to content

ivanaonly

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://legalis.hr
  1. da li otac koji je nezaposlen ima pravo nastaviti primati majčinu porodiljnu naknadu ako majka mora ranije otići na posao? do isteka porodiljnog imam još 4mj. koja bi željela da moj suprug nastavi koristiti,iako sam čula za zamrzavanje porodiljnog, ali u ovom slučaju ja sam primorana radit( zbog financija), a beba ostat s tatom, da li on može nastavit primat moju naknadu kao nezaposlen?
  2. hoce li mi neko molim Vas odgovoriti?
  3. da li osoba koja je nezaposlena i plaća alimentaciju kada se oženi ( osobom s kojom ima novo dijete)mora dijeliti troškove alimentacije s osobom s kojom će bit u braku, te da li se sada ti troškovi dijele na 3 člana(žena, dijete, on), te u slučaju ovrhe(jer je osoba nezaposlena, a žena ima jedina primanja u kući), skida ženi sa plaće ili oduzima imovina? kakve veze nova žena i dijete imaju sa njegovom alimentacijom? molim što hitnije odgovor!
  4. pozdrav!!! imam neprekidnog staža 4 god, s time da zadnji ugovor s poslodavcem je istekao 31.08.2010.god, zbog prestanka rada objekta,te se prijavljujem na biro rada u 9mj, te u 10mj.prvi put koristim pravo na novčanu naknadu, dobro dođe jer sam još student! neprekidno tražim posao jer sam podstanar s dečkom te ga uspijem dobiti s prijavom 01.12.2010. koja sreća!!!!!! problem dolazi na današnji datum, jer sam na bolovanju zbog komplikacija u trudnoći od 10.12.2010, s naglaskom na prijeteći abortus zbog sukrvice, te mi privatna gin. i soc.gin. preporučaju obavezno mirovanje. saznanje da sam trudna je 12.11.2010, ali ne odustajem od toga da počnem raditi, te na pregledu 10.12.2010 od kada i jesam na bolovanju zbog navedenog gore, gđe. na hzzo-u gledaju kao nekakvu sprdačinu, te uz zadršku mojih papira, doznaka i kopije trudničke knj.(koja je otvorena na pregledu kad i bolovanje), me upučuju da u pon. tj.03.01.2010, odem kod glavne šefice na razmatranje komplikacija, te uz nekakav zapisnik da će me prosljediti pravnoj službi!!!?????????????????????????????? o čemu se ovdje radi???????????????? zar ja koja jedva stojim na nogama uz vrtoglavice i ove očite probleme moguće dobijem odbijenicu za naknadu????? što da radim?dal da se bojim toga?zar da pobacim i nastavim raditi?????????????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija