Jump to content

1301

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Javni biljeznik mi je napravio akt i imenovo je direktora i shodno time dao mi je te papire. Ok pretjerala sam sa iznosom od 2000kn jer nisu uplatnice kraj mene, sory. Sta ja sad nebi mogla odnjet taj akt na sud?
  2. Eto, pred osnivanjem sam novog d.. ali nesto mi nije jasno. Bila sam kod javnog biljeznika. Napravio mi je papire i dao mi uplatnice. Neka uplatnica je za narodne novine, neka cini mi se neke troskove suda znaci njih par sve do cca 2000,00kn a zadnja je javnobiljeznicka usluga od 2800,00 kn. ???? Jer ja mogu otici drito sa tim papirima na trgovacki sud uplatiti ove koje moram a javnog biljeznika zaobici posto si sama rjesavam sve na sudu?? Ipak,..? 2800,00 kn za sta?? Koja je tu uloga javnog biljeznika, kaj si on tu naplacuje? Hvala!
  3. Hm, govorili su o necemu na televiziji da se nece moci otvoriti novi d. od nove godine, ko ima duga prema drzavi, tako nesto. Neznam ne sjecam se detalja u biti. No, dobro, znaci mogu bez straha otvoriti novi d.. i nastaviti kolko tolko "normalno" zivjeti bez dodatnih stresova. Puno hvala na odgovoru i trudu, stvarno ste mi jako pomogli.
  4. Neznam, moze biti da je imala i obrt. Uglavnom vidjela sam to na svoje oci, kako i zasto nisam htijela puno prepitkivati. Ako si u stecajnom postupku nemogu naplatiti dali onda taj dug po mojem OIBu kao vlasniku prvog i drugog poduzeca prelazi na kao dug u novoo poduzece. To sam nesto nacula da je na snazi od ove godine. Ma posudit cu 20.000,00 kn za otvaranje nove samo me strah da mi ne uzmu tih 20.000,00 kad ih uplatim za otvaranje novog poduzeca, ipak to nije moj novac, onda cu biti u jos vecoj gabuli. :tuzan:
  5. Super forum, sve pohvale !! Pitanje? Imam butik sa robom no kroz zadnje dvije godine sam upala u probleme i dogodio mi se dug od 93.000,00 kn. Polovicu toga mi je nakalemila porezna inspekcija a ostalo su doprinosi i porez. Prema nikome ostalome nemam dugovanja. Jos me nisu zablokirali ali ocekujem to uskoro i vise necu moci raditi. Da dignem kredit da to podmirim, nemogu, sve je vec iskoristeno, svi krediti, jamci, kartice. Ovako necu moci dalje raditi, jer poslje blokade ce mi biti ovrha a ako mi uzmu svu robu iz ducana vise necu moci raditi, placati kredite, uzdrzavati obitelj itd. Vidjela sam kako su jednoj kolegici to napravili, u roku tri tjedna su joj prodali svu robu iz ducana na -80% popustu. Bilo je gadno za gledati, traperice koje su bile 200kn prodavali su po 30-50kn. Dali mogu otvoriti novu tvrtku a da ova stara ide u stecaj? Navodno da se to vise nemoze od nove godine. Dali ko zna nesto o tome? Unaprijed zahvalna!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija