Jump to content

Kalem

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. to je skroz svejedno..pisao sam optuženik u presudi i prošao zadnji rok u 1. mj....čak nam je rečeno i u HOK-u na predavanju da je svejedeno da li se piše okrivljenik ili optuženik...mi smo imali povećanje novčane rente iz gp-a što se do tada nikada nije pojavilo što znači da se tema iz gp-a skoro pa ne može pretpostaviti, eventualno se može s kp-om i radnim kalkulirati..više manje se vrte ista kaznena djela, kao i iz radnog, otkaz, ali recimo zadnji rok smo imali ugovornu zabranu tržišne utakmice tj. ugovornu kaznu što se također do tada nije pojavljivalo..sretno na pismenom!
  2. Mislim kao i elodie i ana06..Vjerujem da će oni koji nam pregledavaju presude biti naklonjeni i nama poštenjačinama koji su presudili suprotno od "pravih presuda" i uzdali se u se i svoje kljuse..isto tako se nadam da isptivači odmah skuže koje je prepisivao..rok nije bio nimalo lagan, od svih tema iz građasnkog, povećanje novčane rente--fakat nimalo jednostavno, a moš mislit kako hrvatska sudska praksa ima niz slučajeva iz zabrane tržišne utakmice..
  3. hvala vam na toj informaciji, izazim sad na rok za desetak dana..a jel ima netko pojma koja tema radnje bi mogla doci na roku 26., 27. i 28. 1.2011. jel se to može po ikakvim kriterijima zaključiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija