Jump to content

Slugy4

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Što se tiče dvorišta, ono i jeste predviđeno za igru, ima ljuljačku, klackalice, vrtuljak, pjesčanik s igračkama... Znači dijete nije bilo bez nadzora, pas ju je ugrizao dva metra od stola za kojim smo sjedili. U čitavoj ovoj situaciji me je najviše naljutila vlasnikova bahatost i bezobrazluk, niti ispriku nismo dobili. Lp
  2. Pas mi je ničim izazvan ugrizao dijete pa Vas molim za pomoć, da li tužiti vlasnika? Uglavnom, došli smo u restoran i sjeli na terasu, u dvorištu restorana gdje se nalazi terasa su bila dva vlasnikova psa koja nisu bila na uzici niti su imali brnjicu, nakon 5 min. provedenih tamo pas Dalmatiner je ničim izazvan dotrčao do kćeri koja je bila okrenuta njemu leđima i ugrizao je za guzu. Nakon toga dolazi vlasnik i kaže kao nije on kriv što ju je pas ugrizao te kako je pas stalno pušten u dvorištu i nikad nikog nije ugrizao, te kako se stalno igra s djecom, naravno, nisam se išao s njim svađati nego sam odvezao dijete na hitnu i budući da je vikend rekli su mi da dođem u ponedjeljak ujutro prijavit. Hvala na odgovorima.
  3. Slugy4

    Pomoć!

    Poštovani, imam 30 god., izvanbračno sam dijete, znam tko mi je otac ali očinstvo nije nikad dokazivano. Zanima me ako se očinstvo dokaže, imam li kakva prava na očevu imovinu? Unaprijed se zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija