Jump to content

Anela11

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim za pomoć! Otac će mi darovati auto koji nije registriran već nekoliko mjeseci nego je garažiran. Zanima me mogu li ja s darovnim ugovorom u MUP-u prenijeti vlasništvo na sebe iako nije registriran a ne planiram ga još neko vrijeme registrirati i sto mi sve treba? Hvala!
  2. Hvala na odgovoru! To je presuda VSRH Rev 2985/1999-2 i u Pravilniku o doprinosima čl. 11 NN 2/2 009 piše da se plaćaju doprinosi.
  3. Molila bih odgovor na komplicirano pitanje ako mi netko može pomoći jer ne znam šta da radim. Mi kao poslodavac dozvolili smo radniku neplaćeni dopust od godine dana i odjavili ga s 21.11.2011. Međutim, on je nakon 10 mjeseci nasao drugi posao i zatrazio radnu knizicu. Prema mišljenju Vrhovnog suda mirovanje radnog odnosa uračunava se u neprekidno trajanje radnog odnosa. Pitanje je s kojim datumom ga odjaviti i kako raskinuti radni odnos? Zanima me još ako raskinemo ugovor s danom kad je radnik to zatrazio, tko ce snositi doprinose za mirovinsko i zdravsveno za potekle mjesece njegova neplaćenog dopusta? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija