Jump to content

monti7

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. molim vas, recite mi.. u natjecaju za javnobiljeznickog vjezbenika trazi se izjava da ce kandidat napustiti svaku drugu naplatnu sluzbu (...) ta se izjava sastavlja/ovjerava kod jb? zapravo, zanima me sve o toj izjavi....
  2. mene isto zanima malo više o tim testiranjima... npr, i mup je objavio natječaj i to prije jedno 2 tjedna, a jos nista o provjerama... koliko im treba obicno?
  3. ako je taj rok prošao, znači da nemam više zdravstvenog?
  4. prema zakonu, pravo na zdravstveno osiguranje imaju osobe koje se prijave na zavod za zapošljavanje najkasnije u roku od 30 dana po završetku školske godine u kojoj su završile školovanje. To znači da ja, bez obzira kad u tijeku ove godine diplomiram, moram se prijaviti tek do kraja 10. mjeseca? I kako je moje zdravstveno regulirano do tada? Hvala!
  5. ali što ako se otkazni rok prekida (bolovanjem, korištenjem godišnjeg odmora), kako se tada izračuna tih 6 mj? Da li se to uzima onda 180 dana?
  6. kako se računa otkazni rok? Mislim, otkazni rok traje konkretno 6 mjeseci. Uračunavaju li se u to subote, nedjelje, ili se uzima 5 dana po tjednu? Ustvari, zanima me kako je moguće izračunati do kada traje konkretni otkazni rok.
  7. kako i gdje mogu (na internetu) naći tekst Opće deklaracije o pravima čovjeka i u kojem je broju Narodnih Novina objavljen njezin tekst?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija