Jump to content

vina28

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovane kolege! Molim da mi netko odgovori na pitanje, da li ima ispitnih rokova u 12 mjesecu? Hvala Vam!!
  2. Molim dobre ljude da mi na mail pošalju svježu skriptu samo dio Europska unija..katicagolubic@net.hr Unaprijed se zahvljujem!!
  3. Molim i ja sve dobre ljude da mi pošalju pitanja iz Zup-a i Zus-a. katicagolubic@net.hr Dio Europske unije svježije napisano..Unaprijed se zahvaljujem!
  4. Pozdrav svima!! Molim Vas tko izlazi ovaj mjesec ili drugi na ispit..da mi javi kakva su iskustva..katicagolubic@net.hr VSS, HVALA VAM!!!
  5. Bok svima!!Pridružujem se sa zamolbom za skriptu za državni ispit. Visoka stručna sprema..molim lijepo da mi pošaljete na katicagolubic@net.hr Hvala Vam!!
  6. Postoji razlika. Donjet je NOVI OVRŠNI ZAKON stupa na snagu 1.1.2011., sa time i poseban ZAKON O OVRSI NA NOVČANIM PRIMANJIMA, a sve od 1.1.2011. godine. Molim još jednom za pomoć!! Unaprijed se zahvaljuje!! pripravnica Vina
  7. Molim PRAVNIKE koji rade u odvjetničkim ili javno bilježničkim uredima da mi pošalju primjerak prijedloga ovrhe na novčanim primanjima ovršenika po novom zakonu..Već sam sve moguće aktivirala i nitko ne radi ovrhu na novčanim primanjima ovršenika već na pokretninama. Pripravnica Vina Unaprijed Vam zahvaljujem..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija