Jump to content

jole66

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dali pola plače,minimalac ili plaču kolika je bila prije bolovanja?
  2. U 9 mjesecu bi bilo 3 godine kako sam na bolovanju.U 5 mjesecu mi je zatvoreno bolovanje zbog smanjene radne sposobnosti.Poslodavac nema posla za mene.U mirovinskom su mi rekli da su podnijeli zahtjev za mirovinu i da čekam riješenje o mirovini. Zanima me tko mi sada treba isplaćivati plaču i u kojem iznosu,otkaz nisam još dobio.
  3. Poštovani! Radim kod privatnika-d..Od 01.11.2009.imam ugovor na neodredjeno,a radio sam kod istog i prije na ugovor na odredjeno vrijeme.U 3.mjesecu 2010.imao sam ozljedu na radu i bio na bolovanju do 01.04.2011. Prvo pitanje-Imam li pravo na godišnji odmor za prošlu godinu i drugo-koja su moja prava ako mi sada da otkaz? Hvala puno
  4. Pozdrav ! Lani sam imao ozljedu na radu i bio sam pola godine na sto posto bolovanju.Za to vrijeme sam redovito dobivao plaću ali nisam dobio ništa nakon 90 dana bolovanja! Nisam dobio ni božićnicu,a ostali kolege su dobili pa me zanima ima li poslodavac pravo odlučivati kome če dati,a kome ne?Radi se o d.. Hvala
  5. Poštovani ! Bio sam vlasnik oranice koju sam dao u zakup ppk Kutjevo. Nakon odredjenog vremena istu mi je država oduzela bez da su me prije toga kontaktirali, pod izlikom da me nisu mogli pronaći jer sam promjenio adresu. Da su me tražili našli bi moju adresu u mup-u. Osoba kojoj sam dao zemlju u zakup i dalje ju oradjuje! pozdrav i hvala !
  6. Vlasnik sam oranice od 1000 kvadrata koju ne obradjujem ali ju zato moj susjed obradjuje samovoljno ( moram napomenuti da nismo u dobrim odnosima).Ja živim u drugoj županiji tako da nisam baš u toku ali kroz telefonski razgovor sa drugim ljudima kojima sam htio dati da obradjuju rekli su mi da im on ne dozvoli. Njegov je sistem radim tudje ,a ne plačam nikom ! Pa šta da ja sad radim ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija