Jump to content

stjepan09

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prvo i osnovno mi je briga za zdranstveno stanje djeteta! No, usporedo sa time volim biti upucen i u ostale segmente zbrinjavanja djeteta te pravnih i ostalih stvari! Zar je lose ako covjek koji skrbi za svoje dijete trazi nacina za satisfakciju i na neki nacin nadoknadu za sve sto je ono prezivjelo! Ne - to se tumaci kao lakomost za novcem - a to sto bi taj isti novac ili drugi oblik nadoknade olaksao daljnji zivot djetetu , o tome se ne prica. I mi roditelji a i djeca imamo pravo biti upuceni u SVE moguce opcije, slazete se?
  2. Dame i Gospodo, ponajprije HVALA na savjetu koji je potvrdio moje prijasnje informacije (sto mi je i bio cilj pisanja na forum). Naravno, smisao foruma , izmedju ostalog, je komunikacija i razmjena misljenja, u ovom slucaju nas - "obicnih ljudi" i Vas,"od struke". Sve to ukljucuje i razne ponude (moralne ili one druge ...) te razna razmimoilazenja u misljenjima forumasa i moderatora. Zao mi je sto je moj clanak uzbudio duhove, te saljem poruku svima : - Djevojcica se brzo oporavlja, sve Vas pozdravlja, kao i tata! I dalje smo otvoreni ka novim spoznajama i savjetima! Pozdrav, do novih ,info, upita!
  3. Postovani, ovih dana ocekujemo policijski zapisnik s tocnim podatcima glede osiguranja vozila i ostalih relevantnih detalja. Oporavak i lijecenje su u tijeku a mi sakupljamo svu potrebitu dokumentaciju glede nezgode. ...
  4. Poštovani, prošlog tjedna , u vecernjim satima ,maloljetnik (17.god.),bez vozacke,registracije,kacige, naletio je trkacim motociklom(yamaha 125 cm3) ,kod nepravilnog pretjecanja,na moje dijete(17 god.) koje je hodalo rubom lokalne ceste.Dijete je uskoro nakon udesa s teškim tjelesnim povredama prevezeno u lokalnu hitnu te sat nakon toga u bolnicu u Zagreb. Operirana joj je bedrena (puknuta) kost te izvađena slezena, te zašivena posjekotina na sljepoočici.Sad je na postoperativnom liječenju do daljnjeg. Policijski zapisnik s podatcima o ev. alkoh.vozača i ostalim podatcima očekujem ovih dana. PITANJE: -nakon ovih par teških dana za dijete i nas roditelje, što nam je činiti glede zadovoljenja pravde te odštetnih zahtjeva? Unaprijed - hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija