Jump to content

panco

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Živim u prizemlju i često se sukobljavam sa ostalim stanarima jer svakom kažem što mu pripada (samo verbalno), o bacanju smeća ispod MOG prozora, hranjenja životinja otpacima, pranja terase šmrkom ..... itd. S druge strane ostali stanari smatraju da plaćam premalo vode (iako imamo ugrađene vodomjere U STANU !?). E sada su našli način da pišu peticiju prema Upravitelju stanova da se meni POVEĆA PRIČUVA ?? PITANJE: Na osnovo kojeg zakona se određivanje pričuva i da li skup stanara može takvo nešto tražiti od Upravitelja tj. u čijoj je nadležnosti određivanja visine pričuve !!?? panco
  2. ne znam da li možemo ovdje nastaviti, uglavnom osim rodbinskih nasljednika (2 ih je, kako je prije pretpostavljeno i navedeno) javila se i susjeda koja tvrdi da je nevjenčana supruga !! Naravno to nije istina no ona će to pokušati dokazati svjedocima ?? Ima li ona kakve šanse jer sada kažu da će to ići na sud ?? Iskustveno kakva je to situacija jer drugi rođak kaže da se nagodimo sa njom, a po meni to je glupo !!??
  3. ne znam da li možemo ovdje nastaviti, uglavnom osim rodbinskih nasljednika (2 ih je, kako je prije pretpostavljeno i navedeno) javila se i susjeda koja tvrdi da je nevjenčana supruga !! Naravno to nije istina no ona će to pokušati dokazati svjedocima ?? Ima i ona kakve šanse jer sada kažu da će to ići na sud ?? Iskustveno kakva je to situacija jer drugi rođak kaže da se nagodimo sa njom, a po meni nema logike !!??
  4. možda smo malo odlutali; ja jesam nasljednik u nekom postotku no interesira me upravo u kojem; dakle ako se sve potvrdi, kao što sam napisao u početnom mailu, koliki postotak me pripada nasljedstva ??
  5. to će raditi odvjetnik, mene samo zanima imam li uopće kakve postotne izglede da ulazim u to ..
  6. Radi se o nasljedstvu (potencijalnom) !!?? Umro čovjek bez oporuke i bez bližih nasljednika; On je sin brata moje babe; moja baba je imala dva sina; jedan sin, moj otac je umro no ja sam njegov jedini sin; moj stric je živ; zna li tko kako se dijeli eventualno nasljedstvo u postotku između moga strica i mene ??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija