Jump to content

miela

Korisnik
  • Broj objava

    84
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    miela je reagirao na advokatus u Prekid parničnog postupka--ništetnost ugovora o DU   
    Poštovani,
    ako se parnični postupak prekine zbog prethodnog pitanja (npr. dok se ne rješi neki drugi predmet) navedeno određuje sud koji vodi postupak rješenjem protiv koje je moguća žalba. Znači u vašem predmetu je potrebno da parnični sud koji vodi postupak donese takvo rješenje i time odlučuje o zahtjevu protustranke o prekidu postupka. Ako nebi udovoljilo se zahtjevu protustranke, sud bi odbio takav prijedlog.
    Lp!
  2. Hvala
    miela je reagirao na Matrix u žalba--odgovor na žalbu   
    Sa dokazima je završeno već u prvostupanjskom postupku. 
     
    Odgovor na žalbu nije obvezan, tako da i nije od nekog posebnog značaja pri donešenju drugostupanjske odluke. 
     
    U žalbenom roku vi možete dopuniti žalbu, no savjetujem vam da iznesete žalbene razloge  kojim pobijate prvostupanjsku odluku, a ne da se podnescima prepirete sa suprotnom stranom, jer od toga nema koristi
  3. Hvala
    miela je reagirao na Ruby_Danderfluff u Maltretiranje od strane stomatologa   
    Znate u čemu je problem? Što Vi morate dobiti ispravnu protezu, jer više nema natrag, ne možete vratiti zube koji su Vam izvađeni, stoga morate inzistirati kod Vaše zubarice sve dok Vam ne ishodi ispravnu protezu, to je njezin problem jer je uslugu naplatila. E sad, hoćete li to usmeno, pismeno, hoćete li angažirati odvjetnika, hoćete li pisati Hrvatskoj komori dentalne medicine i prijaviti njen nesavjestan rad, svakakve vrste pritiska mogu biti u pitanju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija