Jump to content

soba405

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne znam koliko je tko prošao org. prvosuđa ali se meni čini vezano za novi Zakon o sudovima i izmjene i dopune Zakona o DSV da se pitanja izbor predsjednika sudova te pitanje imenovanje i razrješenje predsjednika sudova, a i čak pitanje poslovi sudske uprave malo preklapaju?! Ili?!
  2. Kolega paradis1 zahvaljujem na linku sve pronašla!
  3. PITANJA IZ RADNOG I UPRAVE! Molim pomoć? nedostaju mi pitanja 31. 37. 38. 57. 60. 63. 69. 83. 86. 89. 96. 97. 99. 100. 109. 112. 114. 120. 121. 127. pa bi Vas molila ako ih netko ima da podijeli! Puno hvala!
  4. Poanata prethodne poruke: sama sebe želim uvjeriti da to nije "nemoguća misija"!!!
  5. Kolegice jagodica-bobica, upravo pokušavam spremati pravosudni i trenutno ne radim u pravosuđu. U upravi sam! Znači, nemam slobodnih dana - godišnjeg što imam to je to. 2 tjedna max i to ako mi netko ne radi problem! Radila sam u odvjetničkom uredu al već dvije godine ne radim. Lako čovjek ispadne iz štosa! Al mislim da neću tako lako odsutati od avanture polaganja pravosudnog. Provjeriti literaturu, po forumu pokupiti pitanja, lagano krenut učiti - ja sam krenula od građanskog i kaznenog. Za pisanje presuda ne treba se ništa specijalno pripremati osim nabaviti slajdove za pisanje presude iz kaznenog sa predavanja u HOKU. Negdje sam nabasala i na slajdove čini mi se s Trg suda za pisanje presuda iz građanskog (i trgovačkog - što je isto). Onda kad uspješno napišeš pismeni dva tjedna godišnjeg, dva, tri tjedna bolovanja do usmenog i to je cijeli briljantni plan! PS Kad ga čitam čak i meni djeluje jednostavo!
  6. Kolega sisavac to bi trebale biti dobre vijesti, al mislim da kod nas nešto prolazi kad se stisne i izvrši pritisak! Osobno radim u javnoj upravi i najbolji način je da se vrši pritisak!!! Onda se ne moraju čekati ni ljeta ni rokovi u 9 mj 2013. Vjerujem da je peticija dobar korak ka naprijed!
  7. Kolega još jedan glas podrške!!! Samo naprijed!!! Kad peticija bude pokrenuta, vjerujem da će nas se više angažirati da je što više ljudi potpiše!
  8. Znam da puno tražim, jel ima tko možda novu skriptu iz zkp-a al u kojoj su unesene sve izmjene i dopune? Ja imam skriptu još od prošle godine u kojoj su pitanja paralelno odgovarana stari/novi zkp, a iza toga sam vidjela da je bilo izmjena... Hvala!
  9. Vidim ovu velikodušnu ponudu pa bi molila ak nije problem na zeljkajelic1981@gmail.com Zahvaljujem....
  10. Narode, molim pomoć! Trebala bi prijaviti pravosudni, a sad se traži potvrda da sam prošla ono stručno osposobljavanje za polaganje, a ja se ne mogu sjetiti točnih datuma seminara iz 2009. god, studeni i prosinac kako bi mogla od HOKa tražiti potvrdu! Ako se netko kojim slučajem sjeća molim neka mi javi! Hvala svima, kolko vas ima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija