Jump to content

Jeanne_

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav! Molila bih da mi netko pošalje skriptu za opći dio DSI (sss) na janimatic88@gmail.com . Zahvaljujem unaprijed!
  2. Pozdrav! Molim vas ako netko ima skriptu za posebni dio poreznik III da mi pošalje na janimatic88@gmail.com. Hvala puno!
  3. Zahvaljujem, postupit ću prema savjetu. Zakonom nažalost nije jasno definirano kada je izvanredni otkaz opravdan, a sudska praksa mi je nepoznata. Odgovor na vaše pitanje je da dobivam listu obračunane a neisplaćene plaće.
  4. Poštovani, molila bih informaciju mogu li dati izvanredni otkaz o radu uzrokovan ponašanjem poslodavca u roku od 15 dana od saznanja za tu činjenicu ako mi kasni jedna plaća? Ili ih baš mora kasniti tri? Naime, s obzirom da u mjestu sjedišta poslodavca živim kao podstanar itekako mi je otegotna okolnost da nemam čime platiti najam stana, a plaća je jedini prihod koji ostvarujem. Zahvaljujem na svakoj informaciji i pomoći. Pozdrav!
  5. Zanima me kakav stručni državni ispit mogu položiti nakon godine dana volontiranja tj. osposobljavanja za rad na radio stanici ako sam diplomirani novinar?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija