Jump to content

Lox

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Lox objavio

  1. Baš mi je drago za tebe. Kod mene tlaka. Morat ću odgoditi ispit za lipanj. Operaciju moram obaviti oko po oko, što znači još dva tjedna bez čitanja. Užas. Još jednom, čestitke i sretno!
  2. Sretno i tebi. Javi se na Forumu kako je prošlo...
  3. Pa mislio sam proći i drugi put literaturu. Nego, neću izići na ispit u travnju. Nezgodno mi je uletio jedan operativni zahvat koji ne mogu odgoditi. Stoga sam odgodio ispit za svibanj. S obzirom na tvoje stanje (usput, moje čestitike) pretpostavljam da odgoda za mjesec dana nije izgledna Sretno na ispitu! Bacit ću koji put pogled na Forum; ako imaš pitanja slobodno ih postavi. Pozdrav
  4. He he! A valjda neće drvit po tome. Meni je takva gužva na poslu da ne stignem ništa. Evo, preko vikenda ću zapeti, valjda ću uspjet proći i drugi put. Na stranicama Ministarstva je objavljen novi sastav Ispitne komisije. Ispitivači nisu isti. Poznajem suce s VTS-a. Jako su kvalitetni i kod njih nema zafrkancije. Mora se znati. Stoga, zapni na ZTD-u. Ne znam kakvi su ispitivači na drugim predmetima. Valjda su blagonakloni.
  5. Ma nemam, nisam iz tog dijela branše. Koliko već dugo učiš? Ja sam samo letimično prošao zakone a takva mi je gužva na poslu ovih dana. Pitao sam kolegicu koja radi kod javnog bilježnika da mi pripremi šprance; uzet ću ih sa sobom, valjda ih možemo koristiti. Nego, znaš li kakva su pitanja na ispitu? Tražio sam na forumu, ali sam našao tek ona od prije nekoliko godina. Jesi li slušala ispit?
  6. Evo dobio sam poziv; 12. travnja 2011. Pretpostavljam da je isti termin. Već sam bio odustao da će se itko javiti na forum. Kako ide učenje?
  7. Pozdrav svima! Ide li tko na ispit u travnju 2011? Prijavio sam ispit za taj rok, no čini mi se da ću imati premalo vremena. Počinjem s učenjem idući tjedan. Zna li tko koliko treba vremena za spremiti ispit? I ima li tko neka "svježa pitanja" za ispit? Ova na Forumu su iz 2009?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija