Jump to content

premantura

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Priznaju li se kakvi izdaci na ugovorenu cijenu najma stana?
  2. Istječe mi rok za eventualnu prijavu. Zar nitko ne zna?
  3. Partner i ja zajedno smo gradili zgradu. Od samog početka bili smo uknjiženi na zemljište popola,dakle 500/1000 idealnog dijela svaki.Završetkom izgradnje te provedbom etažnog elaborata,na osnovu ugovora o uspostavi vlasništva na pojedinim dijelovima zgrade(ugovor o etažiranju) svakom je pripalo po 4 stana. Međutim,izmjerom stvarnih površina stanova došlo je do malog odstupanja na način da ukupna površina stanova koji su pripali partneru čini 504/1000 idealnog dijela,dok moj dio čini 496/1000 idealnog dijela zgrade sa okućnicom. Moje pitanje je slijedeće:da li je partner ili sam ja dužan podnijeti poreznu prijavu temeljem gore spomenutog ugovora o etažiranju? Ili smo to dužni učiniti oba?
  4. Partner i ja zajedno smo gradili zgradu. Od samog početka bili smo uknjiženi na zemljište popola,dakle 500/1000 idealnog dijela svaki.Završetkom izgradnje te provedbom etažnog elaborata,na osnovu ugovora o uspostavi vlasništva na pojedinim dijelovima zgrade(ugovor o etažiranju) svakom je pripalo po 4 stana. Međutim,izmjerom stvarnih površina stanova došlo je do malog odstupanja na način da ukupna površina stanova koji su pripali partneru čini 504/1000 idealnog dijela,dok moj dio čini 496/1000 idealnog dijela zgrade sa okućnicom. Moje pitanje je slijedeće:da li je partner ili sam ja dužan podnijeti poreznu prijavu temeljem gore spomenutog ugovora o etažiranju? Ili smo to dužni učiniti oba?
  5. Trebam preporuku za dobrog odvjetnika u Rijeci iz područja obveznopravnih odnosa...u pitanju je kupoprodaja nekretnine. Može na i PM,ako nije dozvoljeno reklamiranje. Zahvaljujem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija