Jump to content

littlewonder

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je littlewonder objavio

  1. btw. i ako neko ima mpp, upravno pravo ili pravo zastite pomorskog okolisa, bilo sto od toga. Nije problem, placam sve troskove, naravno a mogu i kupiti skripte, sto got
  2. Prebacila sam se na pravo u Rijeku, pa mi je malo komplicirano nabaviti skripte pogotovo jer ne zivim tamo, pa bi molila ako netko ima da mi se javi, hvala!
  3. Ej, pa zelim ti srecu da polozis to sto prije i krenes dalje u osvajanje:) Nego htijela bi te zamoliti, buduci da sam se ja prebacila u Rijeku i ne znam nikoga od koga bi nabavila skripte, a evo vidim da si ti iz Rijeke, trebalo bi mi europsko pravo, Mpp, upravno pravo i pravo zastite pomorskog okolisa, pa ako imas nesto od toga ili informaciju kako da to nabavim i kakvi su uopce ispiti, ja bi te molila da mi se javis na mail, pa da se nekako cujemo, jer ja sam u Zagrebu. Mogu kupiti skripte ili fotokopirati, sta god nije problem, mogu i doci u Rijeku, sta god samo da dodjem do toga! Moj mail ivana@mjestopodsuncem.com Puno ti hvala unaprijed, pozz!
  4. Prebacila sam se na Rijecki faks i buduci da nikog ne znam, a nisam tamo da odem u kantinu malo mi je otezano nabaviti skripte:) Pa bi molila ako neko ima skripte iz MPP-a, upravnog prava, europskog prava i zastiti pomorskog okolisa, ja bi rado kupila ili fotokopirala, bilo sta! Hvala, puno!
  5. Ej kolege, ja sam nova ovdje i takodjer u potrazi za skriptama:) Naime ja imam skriptu iz GPP-a, trenutno ucim po njoj, ali je provjerena i kolege su polagale po njoj, tako da naravno da cu je dati na kopiranje kome treba ili vec nekome dostaviti. Javite mi se na mail pa se vec lako dogovorimo:) Takodjer bi vas molila za pomoc, naime ja sam se prebacila u rijeku i sad skupljam skripte pa ako netko ima nesto iz europskog prava, MPP-a, upravnog prava, pravo zastite pomorskog okolisa ili zna sta o tome? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija