Jump to content

kalikkoid

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Normalno da sam za ljudski dogovor ali me zanima da li mi je stvarno suđeno ponovo platit majstora i materijal da mi pješački ulaz ostane kao prije asfaltiranja ili postoji zakon koji me u ovom slučaju štiti.Tako da sam siguran da li sam uopće u prilici pregovarati sa "gradskim ocima".
  2. Slučaj je slijedeći: U tijeku je rekonstrukcija moje ulice.Radove izvodi ŽUPANIJSKA UPRAVA ZA CESTE. Investitor je Grad.Radovi: proširenje kolnika, pješačka i biciklistička staza u oba smjera. To zahtijeva dizanje razine kolnika, a time se remeti normalni ulaz i izlaz automobila na ulicu. Mora se izvesti nasipavanje dvorišta što je učinjeno(tzv. rampa). Za navoz je trebalo maknuti dvorišnu ogradu, srušiti betonske stupove ograde, nasipati dvije ulazne stepenice obložene kamenom i prekriti šljunkom desetak kvadrata pločnika od kulir ploča. Da dodam još i to da je potrebna izolacija između fasade i navoza šljunka. Pitanje glasi: da li investitor rekonstrukcije mora vratiti privatne posjede( moju i susjedne ograde i dvorišta) u prvobitno stanje ili mi vlasnici moramo sami ponovo financirati uređenja dvorišta i ostala novonastala ulaganja oko objekata? Unapred HVALA na savjetu!
  3. Da li investitor rekonstrukcije (Grad+županijska uprava za ceste) mora vratiti privatne posjede (moju i susjedne ograde i dvorišta) u prvobitno stanje ili mi vlasnici moramo sami ponovo financirati uredjenja dvorišta i ostala novonastala ulaganja oko objekata?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija