Jump to content

deky

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, molim informaciju kada nastupa zastara prekršajnog naloga kojeg je donijela Porezna uprava dana 4.kolovoza 2013. godine. d.o.o. je prestao postojati brisanjem u 7. mjesecu 2012. godine, međutim ostali su nedostavljeni konačni obračuni PDV-a, poreza na dobit itd. za prethodna razdoblja te je zbog istog izdan prekršajni nalog. Hvala!
  2. U biti nije došla ovrha, već je aktivirana izjava o zapljeni plaće - neznam da li je to isto, uglavnom uplatnicu na svu sreću imam
  3. Dakle situacija je ovakva, u 6 mjesecu 2006. odlazim u Splitsku banku radi zatvaranja kredita, gdje mi je rečeno ukupno dugovanje, te je taj dan uplaćen taj iznos, na uplatnici je naveden poziv na br. - broj ugovora o kreditu, svrha uplate - zatvaranje kredita, žiro račun i sve ostalo. krajem 2010. godine dolaze opomene, i ovrha na plaću kod mog poslodavca, koja se nemože izvršiti zbog trenutnih opterećenja na plaći. U banci mi je rečeno da kredit nije zatvoren budući da nisam poslije uplate došao u banku zatvoriti kredit, iako mi službenica kada sam riješavao zatvaranje to nije ni napomenula. Sad mene zanim da li je to legelno što oni pokušavaju naplatiti. I kakve su mogućnosti moje žalbe. Ugovor o kreditu nažalost više nemam jer sam vjerovao da je to riješeno 2006. godine.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija