Jump to content

APazinjan

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://dizanje-ratia.info
  1. Itko? Hitno mi je, molim vas. Hvala
  2. Još jedno pitanje kad otvorim obrt, i dobijem suglasnost staratelja, odnosno u obiteljskoj kući, tj. najmoprimca prostora unutar kojeg bi izvršavao djeltanost, odnonso gdje mi bi bilo sjedište obrta, U slučaju da nas netko tuži i dođe do postupka naplate, i slučaju da se vrši naplata kroz imovinu. na čiju imovinu sjeda napalta, odnosno na čiju imovinu se garantira obrt. S tim da ja kako obrtnik nemam vlastiti prostor niti imovinu (osim računala i periferije), već am dobio suglasnost najmoprimca (staratelja) da vršim djelatnost u obiteljskoj kući. Bitno je naglasniti da se bavimo slobodnim obrtom, bar je tako kategorizirano, sva administracija uplate/isplate se vrše putem interneta.
  3. Hvala svima na odgovorima. Još jedno pitanje. Može li račun biti dostavljen u digitalnom obliku s obzirom d će mušterija biti pno svaki dan iz raznih krajeva zemlje. Ako da, na koji način? Također, da li smo dužni te račune pokazati nekome s obzirom da će sva plačanja ići preko žiro računa obrta?
  4. Dakle, hvala na čitanju. Imam par pitanja pa molim odgovore, bio bih jako zahvalan. 1.) Ako vlasnik obrta već negdje radi (za tvrtku), može li on nastaviti obavljati taj posao? 2.)Ako može, kakvo je stanje sa zdravstvenim etc. 3.)Ako će se obrt baviti online prodajom usluga (ništa fizičko), mora li se baš za svaku prodaju ispisati račun? 4.) Da li je potreban računovođa ako obrt nije fizičke prirode (posluje samo na internetu) Hvala puno na odgovorima.
  5. Najljepši pozdrav. Zanima me sljedeće: Koliko otprilike dođe dozvola za d.. koja omogućava održavanje stalnih tombola na web stranici? Je li plačanje jednokratno ili dozvolu treba obnavljati? Hvala
  6. Zato i pitah jer nisam znao da li se to može Jel može još odgovor na drugo pitanje? Hvala
  7. Poštovanje. Zanima me sljedeće: 1.) je li moguće otvoriti jednu firmu koja se bavi dvama djelatnostima i da sam ja direktor jedne a koosnivač direktor druge djelatnosti? Pitam jer bi tako izašlo jeftinije. 2.) Koliko košta dozvola za pokretanje web stranice sa nagradnim igrama ( dakle tombola ) te je li plačanje jednokratno ili na godišnjoj bazi. Hvala svima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija