Jump to content

i346

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Večer! Čitam o Vašem stanju i ne mogu Vam pomoći nikako, mogu Vam samo reći da imate moju moralnu podršku! Izdržite sve i ne dajte se. Ja osobno upravo ulazim u cijelu tu priču i već mi bivša daje do znanja upravo to što Vi prolazite, žene (čast iznimkama) zanima jedino i isključivo njihova dobrobit. Za dobrobit djeteta ne mare uopće, samo im je bitno da se one izdovolje pa stradala time djeca ili ne, svejedno. A što se tiče zakona i institucija...katastrofa...za njih su očevi samo izvor novca, ništa više. Jadno, stvarno jadno. Nađite snagu i izdržite!!!
  2. Večer! Sudski tražite smanjenje alimentacije. Tražite i to da se sin dodijeli Vama.
  3. Večer! Moje mišljenje je da dijete treba ići Vama, jer, koliko vidim, Vi ste za očuvanje obitelji a majka je za njen zarlaz. To samo po sebi puno govori o njoj kao osobi. Sretno u daljnjoj borbi za dijete. Ja sam u sličnoj situaciji i neću odustati od djeteta. Na žalost, dijete se dodjeljuje majkama samo zato što su one žene...tu su muškarcu užasno diskriminirani i to treba promijeniti.
  4. Gospođo, odite na liječenje i dajte dijete ocu na odgoj.
  5. Večer! Zbog ovakvih "dobrih" majki i žena sam i potegnuo temu. Vidim kako je rastavljenim ženama sve teško raditi oko djece. Pa pustite onda djecu očevima!!! Ne postoji niti jedan razlog da djeca budu sa majkom a ne sa ocem. I stvarno jadan osjećaj izaziva čitati svo to prenemaganje i kukanje tzv. samohranih majki. Vi bi željele da očeva niti nema, da ne postoje uopće, ali da njihov novac (i to u iznosu da milostive ne trebaju uopće više raditi do kraja života) uredno stiže. Novac kojim bi se uzdržavala ne samo djeca već i majka. Što je najgore, zakon vam to i dopušta...zakon o dominaciji obijesnih i nikad zadovoljnih žena. Nisu sve žene i majke takve, ima puno onih koje istinski poštuju svoje muževe i vole svoju i njihovu djecu, volio bi čuti i njihov glas ovdje.
  6. Večer! Koliko sam shvatio proučavajući zakone, dijete ide onom tko mu može pružiti bolje uvjete. Ali, praksa tu jaaako diskriminira muškarce i ženama sudci često dodjeljuju djecu samo zato jer su žene. Ja sam u sličnoj situaciji i pokušati ću se izboriti da djeca budu kod mene. Sretno!
  7. Mislim da je i zakonski kasno, a i neću raditi test očinstva. O tome nisam previše ni razmišljao, ali čak i da im nisam biološki otac, volim ih i želim se brinuti o njima i novčano i odgajateljski. Sporna mi je bila samo visina alimentacije za koju smatram da je nerealna i previsoka. Ok, poprilično sam shvatio situaciju. Hvala svima na odgovorima sa željama da Vam brak opstane i da nemate nikada ovakvih problema kao ja!
  8. Ne znam puno o tome, ali vidim da po ovim postovima piše dosta toga o pravima roditelja u svezi viđanja djeteta. Iskoristite sve što vam zakon omogućava i ne dajte se vrijeđati od nje. Ne brinite što će ona misliti o Vama, vi ste otac i imate prava u svezi s djetetom, izborite se za njih jer nitko drugi to neće umjesto Vas. Sretno!
  9. Jako smiješno hahaha Ako niste pročitali što sam napisao, već vadite iz konteksta ono što Vam odgovara...sretno u budućoj komunikaciji sa ljudima. Ovo sve govori o Vama.
  10. Najbolje se dogovoriti i ostati u braku. Razvod ništa ne riješava, samo nosi nove probleme a stari ostaju. Djeca su tu žrtve bez ikakve krivice i oni ispaštaju zbog Vaše i suprugove nezrelosti. Krivnja nikad nije samo na jednoj osobi, razmislite i o svom ponašanju. Sretno!
  11. Možete Vi biti sarkastični koliko hoćete, ali ja sam rekao već da ne bježim od alimentacije nego samo želim da ona iznosi točno pola troškova djeteta. Tu se dijete nezgodno stavlja pod "trošak"...ja svoju djecu volim i želim i dalje živjeti s njima ali tu je zakon nemilosrdan prema muškarcima i bezrazložno favorizira žene. Toliko o ravnopravnosti. Neću navesti iznos upravo zbog ovakvih obijesnih žena kao što ste Vi koje nikad nisu zadovoljne. Gospođo, hvala Vam na savjetima...to je upravo ono što trebam. Nego, pročitao sam da takve stvari ne pale baš uvijek, postoji li neki način izbjegavanja alimentacije koji je siguran i može li mi netko utančine opisati postupak. Hvala još jednom.
  12. Hvala na savjetu! Samo, to je preopširan odgovor i ne znači mi puno. U praksi se pokazalo kako su muškarci najobičnije ovce koje pohlepne mame pljačkaju kako im se sprdne i to samo zato jer im zakon to omogućava. Sebe smatram dobrim ocem i želim i viđati djecu i brinuti se o njima, to uopće nije sporno. Ono što smatram nepravednim je prevelik iznos alimentacije koji djeca jednostavno ne potroše...ako nisu prije dok smo bili u braku, ne vidim zašto bi sada. Sa tim novcem će bivša gospođa plaćati svoje luksuze. Ono što me zanima je, budući je zakon očito protiv očeva i muževa, kako da nađem rupu u zakonu i ne plaćam preveliki iznos već onaj koji je realan. Hvala na budućim savjetima i svim očevima želim da se ne nađu u ovakvoj situaciji....i majkama isto (da se ne moraju tužakati sa nemarnim očevima)!
  13. Večer! Po želji moje bivše supruge pokrenuli smo brakorazvodnu parnicu. Dogovorili smo iznos alimentacije, ali njoj je to sad premalo. S obzirom da smo sa istim iznosom u zajedničkom braku bez problema podizali djecu, smatram kako je ovaj novi zahtjev za povećanjem iznosa alimentacije najobičniji pokušaj legalne pljačke. Može li mi netko dati savjet kako da izbjegnem plaćanje previsoke alimentacije? Ne želim ne plaćati ništa, želim plaćati točno pola iznosa koji je potreban za djecu a ne više od toga.
  14. Večer! Gle, meni se moja bivša upravo ovih dana sprema oteti i djecu i novac. Kao, nismo se slagali i zato se trebamo rastati. Uglavnom sve se svodi na to da su muškarci potpuno diskriminirani a žene privilegirane. Nije istina da je djetetu bolje uz majku, dijete treba i oca i majku, a ne vidim niti jedan razlog da dijete u razvodu ode majci a ne ocu. Ja znam da ću sigurno učiti svoje sinove da se ne žene i da ne rade djecu jer u ovom zakonskom sustavu su osuđeni na izrabljivanje od razmaženih i obijesnih žena. Čast iznimkama koje nisu takve.
  15. Jeste vi možda razmislili i o tome da on već uzdržava jedno vaše dijete? Vaša je dužnost i obveza uzdržavati dijete iako niste zaposleni.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija