Jump to content

danijela1986

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://legalis
  1. piše ovako na vlasničkom listu c teretovnica ,, na temelju rješenja centra za socijalnu skrb vukovar od 31.siječnja 2005. i temeljem odredbe čl.200 zakona o socijalnoj skrbi zabilježuje se tražbina na dio nekretnina gagulić i to na kč.br.562 za korist rh za min.zdravstva i socijalne skrbi.danas sam dobila podatak iz centra u vukovaru da je to ipak u ministarstvu socijalne skrbi u zagrebu,i da jedan čovjek radi na rješavanju takvih problema za cijelu hrvatsku. tako da je očigledno da ću se još dosta dugo načekati.
  2. kada nazovem centar za socijalnu skrb oni mi kažu da oni nemaju ovlasti nad tom radnjom.to je kao na sudu u zagrebu i oni odlučuju kakvo će biti rješenje.međutim ja čekam to rješenje već 3 mjeseca i neznam kome da se u zagrebu obratim jer neznam kome je prosljeđeno rješavanje tog papira.podstanar sam i jedva čekam da isplatim tu kuću u cjelosti jer nemam gdje živjeti.ja bih isplatila taj dug ali ne mogu jer su vlasnici već podnijeli zahtjev za brisanjem tj.oprostom u njihovom slučaju teretovnice.
  3. kupila bih kuću,ali vlasnici imaju teretovnicu na toj nekretnini.njihov pokojni otac je koristio socijalnu pomoć u iznosu oko 25 000 kn.oni su pokrenuli prije tri mjeseca zahtjev za brisanjem teretovnice tj.da im država oprosti taj dug pošto ne posjeduju drugih nekretnina. zanima me kad će doći to rješenje jer sam im prije tri mjeseca dala kaparu.u slučaju da im država taj dug ne oprosti ja sam ga spremna u cijelosti platiti.kome da se obratim da bi provjerila kad će stići rješenje,nebitno jel je pozitivno na oprost ili ne.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija