Jump to content

pikso

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ništa onda najbolje da počekam zapisnik, a zanima me dal mogu tražit da mi smanje kaznu ili dozvole obročno plaćanje kazne pošto studiram i ne primam plaću.
  2. A za brzinu neznam kako će oni procjenit, tragovi kočenja se vide nekih 8 - 10 metara
  3. Hm mislim da sam kriv zato jer nisam vidio automobil koji skreće, a policajac mi je rekao da ću dobit samo prekršaj na kućnu adresu pošto nije ozljeđenih, a ako bude ozljeđenih u tok par dana onda da se ide na kazneni sud.
  4. Bok... Skrivio sam prometnu nesreću u naseljenom mjestu, nesreća se dogodila tako da sam pretjecao vozilo a ispred njega je bilo vozilo koje je taman skrenulo u lijevu stranu. Auto koji je skretao je dao lijevi pokazivač smjera ali ja ga nisam primjetio zato jer je automobil iza njega bio skroz na srednjoj crti. Ograničenje brzine je 60 km/h i puna crta, policajac kaže da ću dobiti prekršajni nalog na adresu i to za brzu vožnju i nepropisno pretjecanje, ozljeđenih nema. Sada me zanima kolike bi mogle biti kazne za te prekršaje, vozio sam oko 100 km/h. I dali mogu tražit od suda da mi kaznu omogući platiti na rate pošto sam student.
  5. Pozz... Zbog prebrze vožnje izvan naseljenog mjesta dobio sam kaznu od 1000 kn. Naime ograničenje je 50 km/h a ja sam vozio 95 km/h, manje 10 km/h dođe 85 km/h koliko mi piše u zapisniku. Pošto sam student jednostavno nemam novca za platit kaznu, zanima me dali je moguće nekako kaznu izbjeći ili barem smanjiti? Dali je moguće kaznu zamijeniti za rad, i kako ide sa time (gdje, koliko...)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija