Jump to content

trivial13

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, molim za pomoć Ja sam odgojiteljica i ravnateljica vrtića na porodiljnom. moj posao tj. ja kao ravnateljica sam registrirana u trgovačkom sudu. nedavno sam dobila odluku sa trgovačkog suda gdje sam ja uklonjena a na moje mijesto je postavljena v.d.ravnateljica. Da li je ispravno da se mene briše sa tih registara trgovačkog suda ???
  2. pošto je riječ o malom vrtiću koji broji manje od 200 djece, radno vrijeme ravnatelja je 0,25. ne traži se i ne prima na puno radno vrijeme. Lokalna samouprava kaže - ako sam na porodiljnom da nisam ravnateljica. Meni je to malo čudno jer ako sam išla kada na bolovanje - ne traži se zamjena, ako sam na godišnjem-ne traži se zamjena. prihvaćam da je to možda i drugačije ali me jako zanima da li je stvarno nužno raspisivanje natječaja i traženje zamjene za vrijeme porodiljnog. ??? gubim li zbilja za to vrijeme pravo na službeni potpis? hvala!
  3. Molim za pomoć, odgojiteljica sam i ravnateljica u istom vrtiću. Planiram porodiljni. Naravno, neću raditi kao odgajateljica ali me zanima da li imam pravo biti ravnateljica pošto taj dio posla mogu obavljati. Da li imam pravo kao ravnateljica koristiti svoj službeni potpis ili je nužno raspisivanje natječaja za zamjenu do povratka sa porodiljnog - kako me lokalna uprava uvjerava da je nužno. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija