Jump to content

suhikigirl

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U 10.mj.2015 podnijela sam zahtjev za platiti porez na nekretninu. Porezno rješenje sam dobila 30.05.2019. Ima li smisla žaliti se na privremenu zastaru? Ili je bolje da se žalim jer mi je to prva nekretnina? Lijep pozdrav!!
  2. Mozda sam se krivo izrazila,ne tražim ja da mi se plati to što idem na tečaj (nikakvo usavršavanje,sve se ponavlja svake 4 godine)nego da mi se ti sati uračunaju u radno vrijeme.Znam pouzdano da to dosta poduzeća radi,tj.taj tjedan kad ideš na tečaj,radiš u firmi 4 sata i onda popodne na tečaj.
  3. Hvala na odgovoru,ne dijelim Vaše mišljenje.Prema Vašem tumačenju ispada da ako osobi koja ide na službeni put poslodavac plati gorivo i spavanje, nije duzan isplatiti dnevnicu ili pola iste ovisno o vremenu provedenom na službenom putu. Ili,npr. poslodavac je djelatnika poslao na seminar za usavršavanje.Da li je po Vašem mišljenju poslodavac dužan isplatiti dnevnice? Ili djelatnik mora biti zadovoljan što ga je poslodavac poslao na seminar i platio mu sve troškove ?
  4. Radim u trgovini 12 godina,svake 4 god.moramo polagati higijenski minimum.Taj tečaj se održava poslije radnog vremena,od 14 i 30 do otprilike do 18 sati svaki dan cijeli tjedan.Zašto ja moram svoje slobodno vrijeme koristiti?odnosno,da li mi to vrijeme provedeno na tečaju ulazi u radno vrijeme? predavači koji predaju nama su za to plaćeni,samo mi polaznici nismo ni plaćeni niti nam to ulazi u radno vrijeme.Da li netko zna da li se ti sati mogu računati u satnicu? unaprijed zahvalna
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija