Jump to content

Rondo

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  1

Rondo je zadnji put osvojio dan listopad 23 2016

Rondo objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Rondo

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Rondo

  Pljuska

  Lijepi pozdrav svima i evo još malo informacija od mene. Naime, još se povlaćim po sudu iako su dvije presude bile u moju korist. Znaći ovako,po privatnoj parnici i medicinskoj dokumentaciji te vještaćenju udarac je okarekteriziran kao pljuska, (što je i bilo) a ne šaka. Sud je donio odluku da mi se namiri trošak odvjetnika i postupka suđenja od strane tužitelja (susjeda). Znaći izgubio je u postupku. I prvo i drugo suđenje(žalba) gdje mu je dokazano da je govorio neistinu. E sad, DORH je ustrajao na optužbi,te je također u žalbenom dijelu predmet vraćen na prvostupanjski sud zbog navodne prijetnje smrću. Suđenje je održano prije dva tjedna i u ponovljenom postupku ja sam osuđen na 6mj.uvjetno sa rokom kušnje 2.god. Odvjetnik sad piše pritužbu na tu odluku. Neznam razlog zašto predmet nije vraćen istom sucu, koji nije upoznat sa slućajem(sumnjam da je proćitao u cijelosti prethodne spise).Niti jedan argument na tom posljednjem suđenju nije prihvaćen. Šta mogu očekivati od prigovora i kome to ide,sucu ili nekom drugom tijelu u hrvatskom sudstvu. Nadam se da sam razumljivo napisao,ako treba još nešto pojasniti,slobodno recite. Hvala unaprijed na odgovoru, Rondo
 2. Tražim odvjetnika za kaneno pravo na podrućju Zagreba. Molim ponude na mail topgun.jarun@gmail.com
 3. Rondo

  Pljuska

  Lijepi pozdrav Evo kako sada stvari stoje,susjed je podigao kaznenu prijavu za prijetnju po članku139.stavak 2.KZ i članak 141.točka 1. U njegovom iskazu rekao je da sam ušao u njihovu kuću kroz otključana zatvorena vrata, te da sam mu rekao "baci još jednu i mrtav si" i da sam ga udario šakom. Ništa od toga nije točno. Ušao sam kroz širom otvorena vrata na što je izjavio ukućanima " evo,doveo sam vam gosta" , rekao sam, mu baci još jednu ako imaš muda, i nakon svega opalio sam mu šamar a nisam ga udario šakom što i piše na policijskom zapisniku, kojeg imam. Isto tako kako sam ja ušao u njihovu kuću,njegov otac je došao u kuću mojih roditelja (ali kroz otključana zatvorena vrata) nakon par minuta,vičući na moju majku koga su to odgojili?? Nakon primitka obavijesti javio sam se navedenoj zamjenici sutkinje,koja mi je rekla da nažalost nemože uzeti iskaz preko telefona,što je normalno. U Hrvatsku dolazim u prosincu i zamolio da tada dođem i nema problema oko toga. Isto tako,kazala je da je pogledala moje podatke i vidjela da nikada nisam bio u sukobu sa zakonom. Zanima me da li na davanje iskaza dođem sa odvjetnikom, s obzirom na optužbu? Ako da, molio bi da me uputite na nekoga ko se bavi KZ-om. Unaprijed Vam hvala na savjetu.
 4. Lijepi pozdrav svima na ovom forumu. Kratko bih se zahvalio svima koji sudjeluju u radu na ovom forumu,kako Vama od struke tako i onoma koji trebaju Vaš savjet. Kao obićan građanin,dragi mi je da postoji mjesto gdje se mogu upoznati sa pravima i obavezama koje imam. Hvala Vam i samo nastavite ovako.
 5. Rondo

  Pljuska

  Hvala još jednom.
 6. Rondo

  Pljuska

  Hvala Vam na informacijama. Ja naime živim već duže od godinu dana u Njemačkoj, pa mislim da je dećko vidio "priliku" za zaradom. Ja sam kao klinac bio lud za petardama,ali kad mi je stari rekao dosta,onda je bilo tako. Bojim se da i kućni odgoj ovdje ima znaćajnu ulogu. Dobio sam šamara od staroga za cijelu ulicu i nikad mi osim crvenog obraza nije bilo ništa. Imam dvije kčeri,i nijednu nikada nisam ni takao. Žao mi je jer sam nasjeo na provokaciju,ali šta je tu je. Hvala lijepo na odgovorima.
 7. Rondo

  Pljuska

  Poštovani, zamolio bih odgovor na ovo pitanje. Naime iako nisam imao namjeru,opalio sam šamar susjedu (23g.) Vjerujem da je podnio privatnu tužbu. Bila je policija,napravila zapisnik i ja sam dobio novčanu kaznu za remećenje javnog reda i mira. On je navodno otišao drugi ili treči dan liječniku jer ga kao boli vilica. Ošamario sam ga u trenutku kad mi se iznenada tijeko prepirke unio u lice,pred njegovim roditeljima u njegovoj kuči. Sve to radi bacanja peterdi u periodu kad je dozvoljeno bacanje. U duhu dobrosusjedskih odnosa barem 3 puta sam ga molio da prestane ili bar da malo stane. (Bacao je cijeli dan svakih par minuta po par komada. I to već nekoliko godina traje otprilike isti scenarij) Imam retrivera koji doživljava šokove i jednostavno više nisam mogao gledati jadnu životinju. Zanima me šta mogu očekivati ako dođe do suda. Nikada prije nisam imao posla sa policijom niti sam kažnjavan. Hvala na odgovoru.
×
×
 • Napravi novi...