Jump to content

suzika

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je suzika objavio

  1. 1.G.Petpetica,nisu mu odbili zahtjev za MUP-a,rekla sam da ga je gospodin uredno zaprimio,korektan,uljudan,profesionalan,sve pet,a da smo dobacivanje dobili sa druge strane. 2.Moj brat nije imao nikakvu razinu elektocita u krvi,dapače bio je preplašen,a nikoga nije ništa ni pitao,osim gospodina može li staviti prigovor. 3.Odvjetnik je možda i pogriješio,i to se može uredno riješiti,jednostavno reći da se prigovor ne može podnijeti,jer jednostavno tako stvari stoje,funkcioniraju. 4.Nisam nikoga vrijeđala,a pogotovo ne sve policijske službenike,jer smatram da ih ima odličnih,ali ima i izoliranih slučajeva,smatram da je bilo potrebno samo malo uljudnosti...ali,zaboravite...Molim Vas,da me ne napadate i ne vrijeđate...ovo je bilo samo moje iskustvo...
  2. Pozdrav! Bila sam u policijskoj postaji s bratom.On je,naime,po savjetu,prijatelja koji je inače odvjetnik,htio uložiti prigovor na policijski zapisnik.Došli smo,uredno pokucali,gospodin koji je šef smjene uredno je zaprimio prigovor,rekao da malo pričekamo,sve pet.Dok smo čekali kod tog prozorčića,"neka" policajka koja je unutra sjedila(zavaljena u stolicu,gležnja prebačenog preko koljena)počela je svašta dobacivati,zapitkivati brata u vezi prigovora,ismijavati ga,provocirati,(sve u stilu ti "glup",a ja "pametna")(tamo je bilo još policajac,koji su šutjeli i smješkali se).Po mom mišljenju,jedno sramotno ponašanje.Moj brat je običan građanin koji je došao uložiti prigovor,nije se došao svađati,niti da ga netko omalovažava,pa zašto to onda ona čini,tko joj to dopušta(njezina uniforma i ovlasti kojima raspolaže).Bi li moj brat bio kažnjen da joj je uzvratio na isti način(jer ona je policajkaa,a oni su uvijek u pravu,sramota)?Odakle joj pravo da vrijeđa,ponižava,provocira...?Za mene je ona službena osoba na svom radnom mjestu,ne može tako razgovarati s njim,makar i mislila da on nije u pravu,(ovaštena osoba će odlučiti je li on u pravu ili nije),a između ostalog nemože tako ni sjediti jer je na radnom mjestu(a ne u lokalnoj "birtiji").Eto,samo toliko i o "kulturi" naše policije.
  3. migu Možda ti ovo pomogne: na predavanju iz Građanskog procesnog prava imali smo primjer upravo sa divljači na cesti,postavilo se pitanje koga tužiti:da li lovačko društvo,HC,ili...(a svi odbacuju odgovornost od sebe).Profesor je rekao da kad neznamo koga tužiti da tužimo SVE(posljedica je ta što će tužbeni zahtjev biti usvojen samo protiv jednog,a protiv ostalih će biti odbijen pa ćemo njima onda morati namiriti parnične troškove).Nadam se da sam ti bar malo pomogla.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija