Jump to content

arges

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Rješenje je samo jedno. S obzirom da je zatezna kamata takva kakva je (12 ili 14%) najbolje je uzeti neki nenamjenski kredit i to otplatiti u cijelosti.Obavezno prije uplate tražiti pismo namjere sa cjelokupnim i konačnim iznosom duga. Tada se plaća SAMO glavnica. Kamate na gotovinske kredite su od 6.90%. Pozdrav!
  2. Poštovana, po Ovršnom zakonu i instrumentima osiguranja potraživanja, za ista garantirate svojom cjelokupnom imovinom. Znači, nažalost da. Banka se može namiriti prodajom suvlasničkog djela. Iz prakse: to će se desiti tek za nekih godinu-dvije jer čak niti njima nije nešto takvo u interesu. Stanje duga po kreditu će se drastično povećati zbog troškova sprovođenja postupka. Sugeriram izvansudsku nagodbu. Neka brat daruje nekretninu nekome od Vas. To neće trajno riješiti problem, ali ćete dobiti na vremenu. Darivanje se treba sprovesti prije datuma raskida ugovora o kreditu. Pozdrav!
  3. Poštovani, s jednom bankom sam sklopila ugovor o kreditu. Ugovor je ovjeren kod javnog bilježnika, zadužnica je solemnizirana.Međutim iako je prošlo tjedan dana a u ugovoru o kreditu datum isplate stoji datum ovjere mene banka još nije isplatila. Nego suprotno tome me traže još neku dodatnu dokumentaciju. Dali je to potpuno po zakonu? Unaprijed se zahvaljujem! :tuzan:
  4. Poštovani, s jednom bankom sam sklopila ugovor o kreditu. Ugovor je ovjeren kod javnog bilježnika, zadužnica je solemnizirana.Međutim iako je prošlo tjedan dana a u ugovoru o kreditu datum isplate stoji datum ovjere mene banka još nije isplatila. Nego suprotno tome me traže još neku dodatnu dokumentaciju. Dali je to potpuno po zakonu? Unaprijed se zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija