Jump to content

snake

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Naime roditelji su mi bili jamci još 90-ih međutim čovjek koji je digao kredit zadužio se preko glave te svu imovinu prepisao na ženu i djecu sada nas banka tuži jer se nema od kud namiriti, a govorimo o stravično velikoj cifri za običnog čovjeka...ako se stan prepiše na mene uz doživotno uzdržavanje, da li banka može sjesti na njega za vrijeme njihova života?
  2. " da građanin te članovi njegove uže obitelji nemaju u vlasništvu stan", da li se pola stana računa kao "taj stan" ?
  3. Muž i njegov brat su naslijedili stan od mame,svaki pola.Sada se ide u prodaju da se brata isplati pa me zanima da li mi muž može biti oslobođen plaćanja poreza pri kupnji nove nekretnine?
  4. Da ali bojim se da bi time vrlo lako mogla dobiti otkaz,a njega si ne mogu trenutno priuštiti...želim raditi na ovome poslu,a ako se drugdje ukaže prilika,rado ću je prihvatiti... da li me državna firma može uzeti u obzir ako ne ispunjavam sve uvjete?Valjda mogu navesti da trenutno radim,ali želim promjenu i da im nisam u mogućnosti trenutno dati presliku radne knjižice???
  5. Trenutno radim u privatnoj firmi,ali bi htjela promijeniti posao. Sada kako se javiti na natječaj u državnu firmu kad se traži uz ostalo i preslika radne knjižice , a ja do nje ne mogu jer je kod mog poslodavca koji ni ne sumnja na moj odlazak?Da li mogu nekakvu natuknicu staviti pri javljanju na natječaj da me ne bih odmah otpisali jer nisam priložila sve dokumente?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija