Jump to content

tessa

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. evo,ja sam poslala skriptu svima gore koji su ju zatražili, pa neka oni šalju dalje jer ja odlazim s ove teme! naime, dobila sam posao (do sada sam volontirala) za koji se ne traži državni! vjerojatno vam to nije bitno, ali ja sam tako sretna da bi to sa svima podijelila, pa eto i sa vama!
  2. Snježana, poslala sam ti!Uživaj!
  3. forumašica55, poslala sam ti! skripta je ažurirana,nadam se da će ti bit ok!
  4. ja ti imam jednu skriptu koja je nova i dobra, prije mjesec dana je frendca po njoj položila i kaže da je dobra. imaš unutra i eu. mogu ti ju poslati na mail, pa ti vidi!
  5. bave se samo ovrhama! jesu li možda zvali nekoga na razgovor? vidim da su jučer maknuli oglas i sa hok-a i sa mojposao.
  6. mene isto zanima ODO u Samoboru i Crikvenici! jel netko to primio?
  7. ja sam danas primila ova rješenja (možda će se neka i ponoviti,ali napisati ću sve): O.S. u Varaždinu T.T.(94638) O.S. u Zlataru B.P.(54406) O.S. u Rijeci M.A.(54980) i M.M.(44234) O.D.O. u Virovitici L.B.(68148) O.S. u Virovitici LJ.K.(79126) O.S. u Crikvenici I.T.(50351) O.D.O. u Rijeci A.M.(54158) i J.M.(71938)
  8. toliko me već živciraju ovi iz ministarstva s tim slanjem rješenja! ko da slovkaju!! katastrofa!
  9. Sisak,Ivanićgrad? ok,utvrili smo da popis od Propast_66 nije potpun, osim ako nije pisao o mjestima za koja on još čeka rješenja! pa šta je danas stiglo samo rješenje za Županijski sud u Zagrebu? fakat su nevjerojatni!
  10. A kaj je sa Sesvetama? jesi stigla rješenja za njih? ako jesu, jel bi mi netko, molim vas, htio napisati inicijale i šifru? hvala!!
  11. znači, to je to od današnjih rješenja? što je stiglo-stiglo je! sad opet čekaj sutra i poštara s koverticama!
  12. ja sam 97. na listi, zadnja sa tim brojem bodova,ali zato kaj se prezivam sa slovom na kraju abecede, pa zato. znači, ni Rijeku ni Crikvenicu nisam dobila, super! :tuzan:
  13. ja sam se javila, između ostalog, i za Rijeku i Crikvenicu,a imam 68 bodova! a vi, Vale1402 i luckysleven?
  14. šta je danas stiglo samo rješenje za Županijski sud u Zagrebu?? pa dobro, di su ti poštari?! ja ću poluditi više od tog čekanaja!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija