Jump to content

Bingulica

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dakle godinu dana smo se natezali po sudu sa čovjekom koji nam se predstavio kao majstor, uzeo kaparu i ne obavio posao....da sad ne dužim presuda je ta da on mora vratiit novac u roku tri mjeseca inače ide u zatvor. Osobno nas zanima samo novac, u zatvor ziher ne bu tako skoro i bude vjerojatno tako kratko tako da mu se i ne isplati vraćat novce. Što nam je činiti ako nam ne vrati novac, a sumnjam da hoće?
  2. Bio je sud vezan za ovaj slučaj no optuženik se nije pojavio. I kaj sada? Mislim da on nema nista svoje, ali ima d.. jel se mozemo naplatiti preko toga?
  3. Mislim da na svim tim stepenicama pise da se koriste na vlastitu odgovornost...
  4. Zbunilo me kaj je policija rekla da ne moramo nista mi raditi, nego to ide na drzavno odvjetnistvo.
  5. Dakle ovako, trazili smo majstore da nam naprave neke poslove na kući, trazili su avans, novac im je dat, ugovor je napravljen i ovjeren kod javnog biljeznika. Oni su od posla odustali, prijavljeno je na policiju koja kaze da ne trebamo dizati privatnu tuzbu jer je sve crno na bijelo. Koji je postupak dalje? Uspjela sam saznati da covjek ne radi nigdje, ima dugovanja prema drzavi i koliko sam uspjela shvatiti nema svoju imovinu. Iz cega ce se drzava naplatiti? Dali dug moze sjesti njegovoj supruzi na placu? Ja se toplo nadam da ce mu jednom neki novac sjesti i da cemo se uspjeti namiriti. Ima netko savjet sto jos napraviti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija