Jump to content

mazica

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mazica objavio

  1. Poštovani molim pomoć, dali je moguće nakon što sam sa višom strucnom spremom godinu dana bio volonter kroz mjeru stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa i u medjuvremenu magistrirao i stekao visoku stručnu spremu ponovo biti volonter u istoj drzavnoj instituciji ali ovaj put na visoku stručnu spremu? Ima li godina dana radnog staža koju sam stekao kao volonter na višoj stručnoj spremi smetnje kod ponovnog stručnog osposobljavanja na visokoj stručnoj spremi?
  2. hvala puno na pitanjima, ZNACI SVA TA PITANJA SU PITALI TEBE? po KOLIKO UOPCE PITANJA PITAJU SVAKOG?... ja se stvarno nadam a nekako svi vi koji ste polozili naglasavate da je tamo ok, da pitaju osnove i da nisu strogi, znaci npr. vazno je znati o svemu bar nesto a ostalo se moze i malo kroz razgovor i neke primjere.
  3. u svako slucaju savi pitanja...jer ja polazem iducu subotu i trem me vec sad zapravo vise briga, jer mi se sad sve smjesaalo, znaci bilo je ok? jel ispituju pojedinosti ili onako vaznije stvari z svega i to je to?plizzz pisi
  4. bok,,,ja polazem iducu subotu, nisam jos sve naucila al nadam se da hocu, jel budu gdje kakva pitanja objavljena ovdje na forumu cisto da znam koliko udubinu ulaze s pitanjima, sta je najteze za proci iz opceg djela?
  5. ma ja vec 3 mjeseca pokusavam naci si mjesto jer su mi sa zavoda rekli da si sama nadjem i da tu gdje nadjem je obaveza polaganja dsi...tako da sam obisla i jos neke tipa racunovodstvo u domu zdravlja ali oni nemaju to obavezu polaganja dsi ...jer u opcini nemaju volju primati pa mi stalno pronalaze neke nedostatke kao npr da sam prvostupnica ekonomije i to je novo u hrv i onda oni ne znaju koga bi mi dali za mentora bla, bla...postoje jos i zavod za mirovinsko i zdravstveno u mojoj opcini pa ne znam dal bih njih pitala...pojma nemam sta kao ekonomist kod njih da radim...a s druge strane gospodje koje rade imaju drugu srtucnu spremu koja nema veze s poslom koji obavljaju..jedino bi me spasilo da mi iz njihovih glavnih ureda u gradu stave mentora...
  6. apolkalipsa jesi i ti u tom programu strucnog osposobljavanja za rad...sto si po zanimanju?...mene zanima gdje se sve kao ekonomista mogu javiti i pitati da me uzmu na tu god dana?
  7. ...vale blago tebi da siprimljena...ja vec 3 mjeseca u opcini molim da m eprime za strucnoosposobljavanje i nista sve pod izgovorom da mi nema kod njih ko biti mentor...znaci mogla bih otici u zupaniju i tamo dogovorit mentora a u opcini odradit tu godinu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija