Jump to content

tomo2011

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je tomo2011 objavio

  1. vi gospodine gringo očito niste imali financijskih problema u životu, ako ste uopće imali problema i zato ako ne možete pomoći gospođi nemojte ju ni gnjaviti. djeci ce biti bolje ako im mama bude mogla kupiti čokoladu, odjeću, igračke, itd. brzo se djeca priviknu na novu sredinu i ako im mama radi i bude sretna, a ne opterećena šta će im dati sutra za jest i oni će biti sretni!
  2. ma da, biti će velikih problema s njime, ali što drugo da radim? zvati ću CZSS pa neka pokrenu postupak, ako ima osnova, pa što bude... Hvala vam puno!!
  3. poštovani, treba mi pomoć, imam par pitanja. otac je hrvatski branitelj, sa ptsp-om, invalid domovinskog rata, proveo 4 mjeseca u srpskim logorima. danas je čovjek s velikim problemima, više puta je bio na liječenjima od alkohola, na rabu 2 puta, u zagrebu 3, ali nije se izlječio, dan danas pije i to puno, ali i kocka, prokockao je auto, mirovina mu je u velikim zaduženjima od 8 tisuća on dobije 1500 kuna i to je dobro jel bilo je vremena kad nije ništa dobijao, ali ne plaća nikakve račune, mama od svojih malih primanja plaća račune, kupuje hranu i sve potrpštine i to sve traje 5-6 godina. maloljetni brat živi s njima, ja sam otišao zbog posla u drugi grad. problem je što je ovaj vikend završio na psihijatriji jer je pao na ulici (imao je 3 promila u krvi), ali se odbija lječiti. pa me zanima dali mama može dobiti skrbništvo nad njim, koliko traje sudskim postupak i koliko će to koštati i hoće li onda kada/ako mama dobije skrbništvo on morati prisilno ići na liječenje? hoće li mama imati kontrolu nad njegovim primanjima? i najbitnije kome se obratiti? unaprijed puno hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija