Jump to content

salvador22

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Petpetica, ja nisam suzika, nisam se išla žaliti u policiju, svjesna sam da nemam zašto, da sam kriva, žao mi je. Nisam nikada pokušala upasti u MUP, studentica sam prava treće godine i ne bih poželjela raditi u policiji, djevojku koju sam vrijeđala nisam vrijeđala na osnovi toga što je ona policajka, već na prijašnjoj netrpeljivosti između nas dvije i privatnim nesuglasicama iz vremena srednje škole. A ima li neke veze, činjenica da ja zbilja nisam znala da je ona na dužnosti (ako je bila), jer i prije sam se susretala s policijom vračajući se iz izlazaka, uvijek slušajući naredbe, jer znam da se ne trebam prepirati s njima i pravit se pametna nego produžit ako mi kažu. Kad vidim uniformu, ne bi mi palo na pamet izvesti ovo što se dogodilo. Ne želim se time izvlačiti, da nisam kriva, naravno, jesam, ali pošto inaće nemam problema, ovo mi je bio 5. izlazak u 2011., znači inaće ne konzumiram alkohol, ali voljela bih dobiti što blažu presudu, najviše zbog novčanog stanja, i činjenice da je ovo situacija koja se sad dogodila i više nikad.
  2. Hvala na odgovoru. Stvar je u tome da ja nju nisam vrijeđala jer je službena osoba, nego zato što se znamo jako dugo, često sam i ja trpila neugodnosti zbog nje, pa me jednostavno svojom bahatošću isprovocirala. No, razumijem što želite reći, svjesna sam i da sam kriva i naravno da mi je žao. Ima li kakve veze to što ona nije bila u uniformi? I što je odbila pokazati službenu ispravu prije nego me legitimira? S obzirom da je ovo prvi puta da se nešto ovakvo dogodilo, postoji li mogućnost da prođem samo sa sudskim ukorom, upozorenjem ili dobrotvornim radom? Studentica sam bez primanja, a oba roditelja su nezaposleni.
  3. Pozdrav, trebam savjet. U noći sa subote na nedjelju, vračala sam se s prijateljem kući i srela poznanicu, koja je prije godinu dana završila akademiju i sada radi u policiji, ali je bila u civilu, sa još jednim policajcem koji je bio u odori. Pozdravile smo se i ostali smo kratko stajati pored nje, na što je ona rekla da se moramo udaljiti, nismo ju poslušali, ostali smo tamo, nakon čega je ona postala drska, a ja sam uzvratila (bila sam pijana), vrijeđajući ju i omalovažavajući, nakon toga je ona zatražila moju osobnu iskaznicu koju sam odbila dati jer je bila u civilu, ona na moj zahtjev tada nije pokazala službenu iskaznicu. Nakon toga je došao njen kolega, inspektor, koji je pokazao značku i legitimirao me, nakon čega me priveo. Odležala sam na triježnjenju 10-ak sati, napirila sam 1, 97. Dobila sam remečenje javnog reda i mira, omalovažvanje službene osobe. Nikad dosad nisam imala nikakav prekršaj niti sam na bilo koji način bila u sukobu sa zakonom. Kakvu kaznu mi sudac može odrediti, dali smatrate da mi je potreban odvjetnik?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija