Jump to content

eli1

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je eli1 objavio

  1. Može novija skripta na d.franjc@gmail.com HVALA
  2. hvala puno na podjeljenom iskustvu...i ja polažem posebni dio iz upravnog područja opća uprava-ostali poslovi za (sss)
  3. i ja san dobila za posebni dio opću upravu (sss)
  4. 26.11.-posebni dio opća uprava-ostali poslovi iz opće uprave i općih poslova.
  5. scura...kada si poslao prijavu i za koje zanimanje polažeš ?
  6. Ima li tko je skoro polagao za administrativnu tajnicu/ka ? Recite nam kako je bilo ?
  7. Kada su bile zadnje izmjene ustava ??
  8. ej Lana evo ovako, vodim prijem i otpremu pošte, upisnike itd., vodim glavne i pomoćne knjige, arhiv, prijepise bilješke zapisnike (u općini)...imaš li koji primjer tih akata da mi pošalješ na e-mail, učim iz nekih starih skripta nadam se da neću sve izbrljati a EU je i meni bolna točka. Kakva su bila pitanja iz općeg dijela, jesi li išla na seminar ? Poslala sam prijavu za seminar 3. i 4. listopada.
  9. Draga Lana molim te pomozi, čekam poziv za polaganje dsi za administrativnu tajnicu u općini, molim te reci mi što ti je točno bio posebni dio i što je najvažnije učiti iz općeg tjela..plizz pomagaj....... možeš li mi primjere tih akat poslati na d.franjc@gmail.com plizz
  10. Znaš li što je posebni dio za administrativnog referneta/tajnicu u općini ??
  11. bok Lana, ja radim kao administrativna tajnica u jls, prijavila sam ispit tek danas,ajde molim te ako budeš polagala prije mene javi mi kako je bilo, ovdje ili na d.franjc@gmail.com,
  12. Da li je netko već polagao za administrativnog tajnik7tajnicu ? Može li mi netko objasniti kako je bilo i što je potrebno učiti ?
  13. trebala bih polagati za administrativnu tajnicu u općini, zna li tko što je slubeni dio...??
  14. Molim Vas..pomoć...trebala bih polagati za Administrativnu tajnicu u općini....što mi je službeni dio i što mogu očekivati u općem dijelu...???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija