Jump to content

Vela_

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo sta sam nasao: Zakon o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu 19)»mjesto rada« označava: lokaciju glavnog mjesta poslovanja tvrtke za koju osoba koja obavlja mobilnu djelatnost prijevoza radi, zajedno sa svojim različitim podružnicama, bez obzira jesu li one smještene u istom mjestu kao i glavni ured ili glavno mjesto poslovanja; - vozilo koje osoba koja obavlja mobilnu aktivnost cestovnog prijevoza koristi pri obavljanju svojih poslova i - sva ostala mjesta u kojima se obavljaju aktivnosti vezane uz prijevoz. ............................................... znaci, ipak nije samo sjediste mjesto rada, sto je i logicno, buduci da je u pitanju mobilan posao.
  2. Zdravo! Sta napisati kao "mjesto rada" vozaca teretnog vozila - kamiona, buduci da ce on manji dio vremena provoditi u krugu firme a svo ostalo vrijeme ce biti izvan dovozeci/odvozeci robu na odredjene lokacije?
  3. Hvala Vam puno na odgovoru! Srdacan pozdrav!
  4. Zdravo! Zanima me da li je moguce zakljucenje ugovora o volonterskom radu u d.. (konkretno preduzece za obradu i promet stakla)ako je rijec o licu sa zavrsenom osnovnom skolom (NK)? Dakle, radi se o nestrucnom licu za poslove staklara, tako da se njegov rad ne bi mogao tretirati kao pripravnicki staz. Da li se to moze smatrati kao sticanje radnog iskustva potrebnog za kasnije eventualno zasnivanje radnog odnosa?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija