Jump to content

samsung

Korisnik
  • Broj objava

    65
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je samsung objavio

  1. A probajte mi onda odgovoriti svi vi skupa kako ja koji nisam prodao udjele u Fondu, nisam uspio dobiti stipendiju za srednjoškolca iako su svi dokumenti bili poslani .Da li su se te stipendije dijelile kao i sve drugo /ako imaš strica..../,i uz to nikad nisam dobio nikakav odgovor te potrošio i 150 kn telefona za zvanje onih koji se ne javljaju.
  2. Nema još ništa triba bi izići u 11 ili 12 misecu .
  3. Ima li itko pojma da li će biti isplaćivana dividenda u svezi udjela jer koliko znam jednom se isplatila ili ćemo opet čekati nekoliko godina dok se malo ne skupi da bi izgledalo da smo nešto dobili.
  4. Imam iskustva s tim.Dođu mi kontrolori iz Zagreba i to dvojica jako nekulturnih i bezobraznih.Pošto su mi dobro dignuli tlak dao sam im lijepu porciju batina i nakon toga sam platio zaostatke za 6 mjeseci ali srećom nisam odgovarao to što sam ih malo prodrmao.Na kraju sam dobro i prošao i otad plati pa se rugaj.
  5. Hvala saznao sam i sve je ok.HRVI je dovoljna iskaznica ili preslika riješenja.Pozdrav.
  6. Ja bih vas zamolio ali što hitnije ako netko zna na koji način se dolazi do oslobađanja plaćanja sudske pristojbe tj.što treba napraviti i u kojoj ustanovi da se dobije potvrda .Da li se to dobiva na poreznoj upravi ili .....
  7. Stari moj ja sam ti pripadnik Mupa od =5.08.1990 kao prvi hrvatski redarstvenik pa sve do kraja rata pa ti mogu samo reći što se tiče kolegice za koju pitaš po čemu bi to ona trebala dobiti status branitelja samo zato što je radila u Mup-u.Zbog onih koji su i sjedili u foteljama nepravedno su i podijeljeni udjeli u fondu pa nemoj tako što ni pitati jer me to osobno vrijeđa a vjerujem i sve one koji su bili u ratu a ne u fotelji .Pozdrav.
  8. Koliko ja pratim cijelu ovu zbrku oko dionica i dividendi uspio sam samo shvatiti da će polovicom mjeseca ožujka biti isplaćena dividenda i to 30 kn po udjelu a ništa decidirano nije rečeno koliko će ko dobiti pa nam jedino preostaje čekati pa možda nešto i bude tko zna.
  9. Pozdrav svima. Ja bih vas molio,ako ima ikog tko je dobio stambeni kredit da se javi i zanima me najviše kada se dođe na listu za dodjelu prema dosadašnjem iskustvu za koliko se vremena može očekivati dodjela kredita.Od gospode iz MOMBS-a sam saznao da sam na listi i kažu da se može zvati svaku godinu samo da se provjeri na koje si mjesto dospio.Ujedno do sada nisam dobio ni stana ni kredita a kamoli što drugo.
  10. A što ti misliš da li su ti kako ih ti nazivaš razbojnici samovoljno stali ili im je tko iznad njih naredio.Stari moj u policiji kažu veži konja gdje gazda kaže ako nećeš tako uzmi papire i ajd kuć.
  11. Mogu ti reći da nisi baš u pravu jer koliko ja vidim taj spisak koji je izišao i ljudi koji su na njemu ne odgovaraju baš profilu ratnika i čovjeka koji se borio za ovu državu a to jako dobro znam jer ih dosta poznajem sa spiska .Ja koji sam bio od prvog dana u osnivanju ove lijepe naše i u ratu do zadnjeg dana nigdje nisam mogao pročitati ime mog sina za kojeg sam tražio narečenu stipendiju iako do sad nisam dobio od države ništa ni stana ni kuće a kamoli ni kredita kojeg bi trebao sam vraćati ali nema ni tog pa se misli.
  12. Prometni vještak bez obzira da li je bio na licu mjesta vještači predmet tj.na osnovu nastalih oštećenja gdje može utvrditi kako je nastala šteta a njegov nalaz ti je dokaz na sudu.To ti znači ako ne budeš zadovoljan ishodom kreni sudski gdje možeš zatražiti vještačenje cijelog predmeta tj.narečenog dogadjaja. SRITNO.
  13. Ja sam otišao u mirovinu 2005 pa sam dobio viši čin i to prilikom odlaska u mirovinu pa neznam otkud ti to da je ukinuto 98.Možda se u HV ne dobija ali se dobija u MUP-u.Pozdrav...
  14. Sačekaj do 04.miseca dogodine pa možeš s njima što oćeš jer je tek onda rok s kojima postaješ vlasnik a do tada strpljen spašen.Možda do tad porastu što se i svi nadamo. Ajd uživaj i ne zamaraj se puno oko dionica.Vrime će pokazati što svi dobivamo.
  15. Iz mog osobnog iskustva sa Splitskom komisijom mogu ti reći da sam bio tri puta na narečenoj komisiji i svaki put kad sam potpisivao dali su mi na uvid koliki je postotak invalidnosti.Oću ti reći da sam primjetio u Splitu da lijepa riječ otvara mnoga vrata.Ima onih rogusnih kojima ne kažu ali isti ti i ne pitaju.Ako već potpisuješ onda valjda moraš znati što potpisuješ. Pozdrav.
  16. Otiđi ti lipo do tog prekršajnog suda i javi se u njihovu arhivu ili pisarnicu pa se raspitaj gdje je tvoj predmet pa ćeš dalje znat što ćeš.Inače nema tu nekog zakona kojim se veže vremenski period. Pozdrav.
  17. Svako sličaj za sebe je poseban.Pravi odvjetnik ti to može objasniti jer ipak oni znaju iz svoje prakse koliko se može dobiti a sve ostalo ti je nagađanje.
  18. Ako ti dođe sudska kazna mislim od tog prekršajnog suca onda uloži žalbu na Visoki prekršajni sud u Zagrebu a to će ti biti napisano u riješenju u pouci o pravnom lijeku.Prema tome slijedi tako kako ti piše.Ako ti odozgo dođe kazna" čisto sumnjam" onda traži rad za opće dobro i iz tog svega na kraju nema ništa.
  19. U riješenju ti piše i to na kraju.Uloži žalbu na Visoki prekršajni sud u Zagrebu i to sve što si ispričao i napisao navedi u žalbi.Na kraju neće biti ništa od tog.
  20. Imao sam sličan slučaj ali kod mene je bio uredan.Onaj ko podiže novac mora imati broj potvrde i znati kolika je cifra novca poslana te uz predočenje osobnog dokumenta podiže novac.Znači sve mora odgovarati onako kako si naveo a što se tiče tužbi to ti ne mogu pomoći.
  21. Tamo gdje si predao papire a pretpostavljam da je to Ministarstvo branitelja otiđi tamo pa neka ti oni provjere što je s tvojim predmetom jer je to ipak malo previše .Ne znam koja je to županija i gdje je prvostupanjska .
  22. A što bi ti napravije da je tebe netko tako pijan udario.Što hoćeš reći da čovjek nije u pravu.Drugi put nemoj piti prije i za vrijeme vožnje .Po svemu ovom što pišeš razmisli prije nego sjedaš za volan.Ne čini drugom ono što nije drago da se tebi čini.
  23. Tu ti nema nikakvog razloga da se ne javiš.Oni će znat kako da dođu po tebe a to će ti kasnije sve zaračunati.Inače sud na kojem se dogodila nezgoda i riješava narečeni predmet.Možeš samo riskirati odluči sam .
  24. Nema ti druge nego podmiri troškove a drugi put ne šlajfaj ili kako u zakonu stoji "naglo startanje s vozilom" je zabranjeno a to si vjerojatno napravio iz nekog revolta prema OSO tj.policajcima .
  25. A ko to više zna.Dobio sam i ja već dva puta obavijesti o tome i svaki put drukčije.Nemoj se oko tog zamarati jer na kraju svega toga i ako to ikad bude možda ćemo dobiti samo za kavu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija