Jump to content

mladja

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mladja objavio

  1. kako napisati žalbu na ovrhu za kuču /treba mi malo vremena da skupim za otplatu 6500eur/ ostali dug otplačen, od 19.4. imam 8 dana za žalbu, vjerovnik pbz,dali mogu tražiti novu procjenu zadnja je bila 2003., a kuču u potpunosti renovirala, dali će to pomoći, 1/3 mirovine je opterećena, pomoć molim
  2. Budući da sam od 2007.podnijela zahtjev za mirovinu koji je odbijen, tužila sam Mirovinski i dobila sudsku presudu u svoju korist. Početak isplate mirovine je 2011. Mirovinsko mi je isplatilo zaostatke mirovine, međutim kamate nije, opravdavajući se Zakonom HZMO-a.Molim pravno mišljenje, ne moram pisati u kakvu su me materijalnu situaciju doveli i dužničko ropstvo, od 2007. bez ikakvih prihoda i sada ne žele snositi posljedice isplatom kamata, budući da je mirovina mala i zaostaci koji su isplaćeni i kamata, nisu dovoljni za vračanje duga.
  3. Mislim da je zaklada "odmaglila", ja sam samac, dragovoljac 91. I primam 1090,00 braniteljske socijale, zamolio sam pomoć od 1000.00 kn prošle godine u rujnu, nisam dobio nikakav odgovor a telefonom ih je nemoguće dobiti. Isto je i moj kum podnio , također i prijatelj ali ranije od mene i ništa od pomoći ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija