Jump to content

koke23

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je koke23 objavio

  1. Hvala na odgovorima. Jel to znači da mi je bolje čekati procjenu porezne ili pak uzeti procjenitelja? Također mi traže da dostavim položajne nacrte i obavijesti o namjeni čestica kao i prostorno plansku dokumentaciju. Samo da spomenem da pravo upisa vlasništva nije ni moguće budući da se javlja 20 drugih osoba a moje tete čije su čestice nema budući da su na ostavinskoj joj upisali z.k.uloške druge osobe. Šta mi je činiti?
  2. Da li netko zna kako i po kojoj cijeni po m porezna uprava procjenjuje vrijednost poljoprivrednog zemljišta u blizini baške vode jer mi je došao poziv iz porezne uprave da u roku od 8 dana dostavim podatke o česticama . Zanima me da li sam obavezna platiti porez na te čestice budući da nisam knjižni vlasnik nijedne od njih već samo posjednik kojih sam postala ugovorom o dosmrtnom uzdržavanju.molim za pomoć!
  3. koke23

    pomoć!

    Podlježu li plaćanju poreza nekretnine (radi se o česticama zemlje)obuhvaćene ugovorom o dosmrtnom uzdržavanju koje je moja teta prebacila na mamu budući da je ona posjednik tih čestica već više od 60 godina a nije uknjižena kao vlasnik već se javljaju skroz drugi ljudi
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija