Jump to content

zeppelin

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Puno hvala na korisnim odgovorima. Možete li mi molim vas samo reći na što bi trebalo (posebno) obratiti pažnju pri pisanju zamolbe (da se vidi da je poslodavac inicirao poslovni put? i sl.) Kako bi to bilo najbolje sročiti, a da "dekan ne skoči kroz prozor" kad dobiju zamolbu.
  2. Pa, nesreća se dogodila na putu u zračnu luku, poslije čvora Buzin u 16 i 20 h. Vozio sam dvoje putnika. Na semaforu je čovjek naglo zakočio i ja nisam stigao stati, nego sam ga udario. Prema zakonu ja sam kriv, i ne bježim od toga. Dvojici putnika organizirao sam taksi do zračne luke. Sa drugim vozačem ispunio sam europsko izvješće o nezgodi. Prijavio sam nesreću u osiguranju i čovjek koji je oštećen naplatit će se sa moje police. Nakon dogovora sa čovjekom nazvao sam sam vučnu službu i uputio se u Karlovac. Da li mogu troškove vučne službe prikazati kao troškove službenog puta?? Nisam imao drugi način povratka u Karlovac (bio sam nasred ceste u p.m.). Znam da zakonski ne postoji osnova za isplatu štete od strane veleučilišta, ali da li im mogu uputiti zamolbu ili nešto slično. Veleučilište ne posjeduje službeno vozilo, pa su na ovaj način željeli uštedjeti, da ne organiziraju rent-a-car ili ne daj bože taksi. (Na kraju ja izlazim oštećen - nemam kasko) Radim na Veleučilištu i nemam bas neka velika primanja, tako da ću teško sam nadoknaditi popravak. Lijepi pozdrav.
  3. Molim Vas za savjet, Naime, osobnim automobilom uputio sam se na službeni put(radim na veleučilištu).Vozio sam neke osobe na avion u zagreb. Imam putni nalog i sve račune. Doživio sam prometnu nesreću i sad me zanima imam li kakvo pravo na nadoknadu od poslodavca (veleučilišta). ujedno imam račun za šlep službu, da li ga mogu priložiti kao trošak putovanja ?? Puno hvala i lijepi pozdrav
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija