Jump to content

campi

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je campi objavio

  1. molim vas za pomoć.kako da potražujem svoju zadužnicu s obzirom da sam radio u osiguravajućoj kući prije godinu dana te nakon raskida radnog odnosa nisam istu dobio natrag.strahujem od naplate dugovanja koje nisam počinio jer su se pojavila sumnjiva dugovanja za police osiguranja,naime novac od polica je uplaćivao voditelj poslovnice.unaprijed zahvaljujem
  2. Eto mene opet sa novom problematikom.Dakle,trudnicama sam na komplikacijama,31.5. istekao mi je ugovor na određeno.1 god i 2 mj dobivala sam ugovor na svaka 3 mj.odjavili su me sa zdravstvenog i mirovinskog tek sa 17.6. na zahtjev.da li imam ikakvu osnovu za tužbu,s obzirom da sam samim time ostala bez posla.nadam se da sam bila dovoljno jasna,unaprijed hvala.
  3. trenutno sam na bolovanju,komplikacije u trudnoći koje sam otvorila sa 25.4.bila sam prijavljena na ugovor na određeno koji mi je sa 31.5. istekao s time da sam u toj firmi radila 1 god i 2 mj.zanima me koja je daljnja procedura,tj.kolika će mi biti naknada za bolovanje s obzirom da sam nezaposlena i vjerujem da mi je najpametnije prijavit se na burzu.isto tako kolika će mi biti naknada na porodiljnom?molim za pomoć!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija