Jump to content

Mihail

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.wix.com/ktbdoozagreb/ktb
  1. Stranac sam (Makedonac, rođen u Skopju), te me zanima koju dokumentaciju trebam pribaviti da bi bez ikakvih administrativnih smetnji mogao osnivati bračnu zajednicu sa hrvatskom državljankom (Gospođa je iz Zagreba)
  2. Pitanje br.1 Stranac sam (Makedonac, rođen u Skopju), te me zanima koju dokumentaciju trebam pribaviti da bi bez ikakvih administrativnih smetnji mogao osnivati bračnu zajednicu sa hrvatskom državljankom (Gospođa je iz Zagreba)
  3. Imam dva pitanja iz Obiteljskom prava: Pitanje br.1 Stranac sam, te me zanima koju dokumentaciju trebam pribaviti da bi bez ikakvih administrativnih smetnji mogao osnivati bračnu zajednicu sa hrvatskom državljankom (Gospođa je iz Zagreba) Pitanje br.2 Buduć da je Sudska rastava njezinog prijašnjeg braka završena (preostalo je još samo da se donese Pravomoćno Rješenje, a što bi se rješilo tek kad Sud donese Rješenje o ostvarivanju kontakta njezine malodobne kćeri sa ocem, koji je na otsluženju zatvorske kazne (Zatvor u Glini). Buduć da je osim na Općini, njezin već bivši brak zaključen i Crkvenim vjenčanjem, zanima nas dali bi Crkveno vjenčanje (obzirom da znamo da se ono jako teško, gotovo nikako ne može razvrgnuti), može biti PRAVNA SMETNJA U NAŠOJ ZAJEDNIČKOJ NAMJERI DA FORMIRAMO NAŠU BRAČNU ZAJEDNICU?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija