Jump to content

goodman

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim malu pomoč...malo je smiješno i ipao sam glupan, znam, al obično tako rade svi koji se zavole i imaju curu i nešto hoče ostvarit...al da vas pitam dobre ljude uložio malo svojih novaca u kuču od cure ona ništa jer nije imala baš, zajedno smo uređivali i uz pomoč prijatelja koji su nam pomogli da si sredimo kuču...jedan prijatelj je svaki dan radio samnom tamo...ja ulagao samo svoje novce to znaju prijatelji kad su me vidli da plačam sve na blagajni, al spremao sve račune za kupaonske i kuhinjske pločice i ostalo šta sam kupio, za svaki slučaj da se raziđemo, nije neka cifra prevelika al dobro bi došli...razišli se mi al neče na lijepi način na dogovor vratit bar nešto, ja je ne isiljujem niti prijetim, samo sam rekao na poruke da vrati i cifru napisao...čak me i izvrijeđala na poruke, jer sam puno radio i susjedi me nahvalili kako sam vrijedan itd...al sama se osramotila pred susjedima nažalost i niko je baš ne voli sada pa je jadna... zanima me jel moguča TUŽBA da mi to vrati, uz svijedoke i račune sa datumom kad smo radili sve...računi koji se naravno poklapaju sa pločicama itd..priložene na sudu, čak imam i slike kako je izgledala prije kuča iznutra a kako sada..a da ne pričam o porukama na mob. koje mi je slala u vezi ulaganja kako če meni ona to vratit šta je dužna i da cifru napišem...al ništa... i vrijeđanja još pogrdnih što nebi nikome ja rekao...imam i karticu na svoje ime kad sam plačao i kupovao u Baumaxu sve to.. unaprijed se zahvaljujem...nije meni baš za novce, nego me izvrijeđala što sam radio kao budala!!!!
  2. Evo javljam se par dana kasnije, dogovorili smo se oko podijele imovine na lijep naćin, ako netko ima slićan slućaj, ma daj joj i nešto više samo da te ostavi na miru. Nastaviš živjet svoj život sa time da kod preuzimanja stvari POTPIŠE da te više nikada ne tuži za podijelu imovine, NAPISATI STVARI ŠTO JE UZELA,i potpisi svijedoka i GOTOVO.
  3. završio razvod na sudu. Napisala šta je zahtijevala na sudu kod podijele imovine, vratio sobu njoj i neke stvari. Ali hoće sada još razdijelit šta je ostalo kod mene stećeno zajedno u braku. Znam da ima pravo to tražit, ali je rekla na sudu da uzima samo svoje stvari i napisao njezin odvijetnik na papir i poslao mojem odvijetniku. Sada hoće podignut tužbu za dijeljenje imovine jer nisam dao ono šta je tražila. Sada je poćela bit dosadna na mob. mi stalno šalje poruke i zove. Ja sam sa svojim odvijetnikom razgovarao, i rekao je daj joj dadem šta piše na papiru, ito je dobila sve. Slikao ja fotoaparatom kako trpaju stvari još me njezin otac napao zbog slikanja i odgurnuo rukama. Ja sam se okrenuo i otišao jer ne želim tućnjavu oko toga a i nije mi da udaram starije od mene. Pa jel ona može podignut sada tužbu naknadno za podijelu, jer meni nije za te stvari već joj nedam šta ona želi i njezin ljubavnik. Hvala unaprijed.
  4. Molim pomoć malu... razvod je sudski završio, dobio papir od odvijetnika...ali napisala šta traži poslala mom odvijetniku, ja proćitao i vratio odgovor da se slažem sa time. Kada je sud potvrdio i potpisali razvod ona sada meni šalje poruke na mob. da želi još podijelit ovo šta je kod mene ostalo, da ako ne pristanem da ce podignit sudskog viještaka da procijeni, jer je nešto još u bracnoj zajednici stećeno i ostalo.. A prije nego je pokrenula tužbu za razvod, 3puna auta do krova stvari natrpala i odpeljala u stan do ljubavnika. Danas javila da dolazi po sobu šta je ostala i one stvari šta su napisane na papiru, što je moj odvijetnik proćitao prije sudske potvrde razvoda. Ako dam još nešto jel baš moram ili neka kupi samo ono šta je napisano na papiru, kaže odvijetnik samo to što je na papir stavila! Pokušava izvuć izgleda sve više od mene.
  5. Puno hvala na odgovorima i savijetima. Koliko mi je život uništavala možda i bolje se rastat i ništa ne komplicirat. Već sam opisao našu situaciju na Legalisu, pod ime Goodman. Hvala još jednom.
  6. Dobio tužbu za prisilni razvod braka. Zanima me jel mogu tražit sud da provijeri jeli supruga trudna možda samnom ili sa ljubavnikom. Imali odnos u 5 mijesecu nazadnje. Nebih htio potpisat razvod ako je moje dijete, jer sam želio dijecu sa njom. Jako me povrijedila i ostavila samog, a ona se osigurala i živi sa ljubavnikom već dva mijeseca. Svi prijatelji kažu da sam joj previše dopuštao i bio predobar prema njoj.Molim za pomoć.
  7. Supruga je dignula novce sa banke i kupila auto koji je napisala na ljubavnika, na banci je bila vrijednost veća nego vrijedi moj auto koji sam prodao. Mislila je da može te novce potrošit kao da jih nije nikad bilo. Nisam mislio da premijesti parnicu na drugi sud već ako dođem bez odvijetnika prvi put na sud jel mogu roćište premijestit na drugi datum ili moram odmah uzet odvijetnika ćim dobijem roćište? Otišla je prije mijesec dana mi smo u najmu jedne kuće ja sam sam platio stanarinu a ona nije odjavila boravište a kupuje stvari sa njime u stanu. Jel i te stvari idu na pola šta kupuje sada? Jer neće se ona ništa javljat a zamolio sam je neka mi rezervni kljuć od auta vrati da predam ga kupcu.Jel ona plaća sudske troškove ako pokrene parnicu ili svako pola, jer meni se ne žuri. Ostao sam sam i lomi me samoća jer ostavio sam roditelje i svu rodbinu zbog nje. Da sam se javio mojima odmah bi bila svađa između nas. Teško mi je na poslu nemogu razmišljat šta radim jer me je to emotivno jako pogodilo. Jako sam ljut na suprugu šta mi je to napravila a bio sam joj predobar kažu prijatelji. Jel imam kakve šanse ta je tužim zbog prijevare?
  8. Supruga me prevarila i ima ljubavnika sa kojim živi u stanu u najmu, nije odjavila boravište a nema je više od mjesec dana. Dignula oroćene novce sa banke a ja joj uzeo auto koji glasi na mene i prodao. Neće vratit rezervni kljuć i vijerojatno pokrenula parnicu a nisam još obaviješten o tome. Dali ona plaća sudske troškove i jel mogu doć prvi puta bez odvijetnika i tražit sud da premijesti parnicu dok nađem odvijetnika.Jel ona plaća sve ili moram ja platit svog odvijetnika? Pomozite!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija