Jump to content

Madonna

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, U posljednjih godinu dana imala sam 4 curenja u stan iz stana iznad mene. Zadnja šteta se pojavila u obliku vodenih mrlja na stropu, ljušti se boja i otpada mi žbuka s plafona. Prijavila sam upravitelju GSKG koji su poslali Hitne intervencije. Pustila sam ih u stan i nakon toga otišli su susjedima iznad. Nakon toga ni traga ni glasa od majstora, a tek na moj dopis GSKG nazvao me majstor tih intervencija i rekao da nisu ništa našli da gore curi. Na moje traženje zapisnika su mi rekli da zapisnik ne postoji jer nije ništa nađeno. Da li mi je GSKG dužno dati zapisnik o šteti i na temelju čega mogu podići privatnu tužbu? Ovako ispada luda baba je zvala da joj curi u stan i izmišlja. Majstori nisu ništa slikali u mom stanu, kao da curenje ne postoji. Hvala na odgovorima
  2. Poštovani, molim vas za pomoć ako je netko bio u sličnoj situaciji. Imala sam spor s Hep Toplinarstvom oko računa i sud je donio rješenje kojim se djelomično ukida ovrha i u presudi stoje točno navedeni troškovi koje trebma platiti. Račun i kamate sam podmirila, međutim danas mi je stigao dopis od njihovog odvjetnika koji me traži da uplatim 338 kn dok u presudi stoji da sam za trošak ovršnog postupka dužna 176 kn plus kamate. Ne razumijem zašto njihov odvjetnik traži skoro dupli iznos kad u presudi stoji da im se ostali troškovi odbijaju. Što mi je činiti?
  3. poštovani, u stalnom sam radnom odnosu kod istog poslodavca već 7 god. Ostala sam u drugom stanju i doktorica mi je preporučila mirovanje. Mjesećna plaća mi iznosi 2984 kn s time da je tu uračunat prijevoz od 500 kn. Zanima me da li ću na bolovanju zbog komplikacija dobivati puni iznos te plaće ili umanjen za troškove prijevoza?
  4. U to nisam upućena, znam samo da još uvijek posluju jer su jedan dio hotela zadržali u svom vlasništvu. Inače radi se o jednoj velikoj hrvatskoj firmi, ali više mogu napisati u privatnoj poruci
  5. Tražim odvjetnika u Zagrebu koji se bavi radnim pravom jer imam problema oko isplate ugovorene otpremnine. Potpisala sam sporazumni otkaz ugovora o radu u kojem se poslodavac obvezao u ratama isplatiti otpremninu ali to nije učinio. Molim vas da mi se javite ukoliko mi možete pomoći! Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija