Jump to content

Tinna09

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Tinna09 objavio

  1. Bivši bračni par, zbog problema u braku, razveli se. Kuća na dvije etaže, podijeljena. Na računima su imena oboje vlasnika, međutim jedan od bivših bračnih drugova već par godina ne želi platiti niti jedan račun, niti dio. Drugi bivši bračni drug naravno plaća račune jer nema smisla da ostane bez struje/vode itd.. Što je moguće napraviti da se nekako dokaže da samo jedan plaća a drugi ne. Trenutno zbog nemogućnosti financijske situacije nije moguće odvojiti struju itd.
  2. Ne, nisam na pfzg Znam da je "pitanje" bilo malo preopširno i ne dovoljno tematski ustrojeno..mislim, i ja bih si odg istu stvar Istina! Bas se gleda preko oka, ramena cim te netko pita , koliko ti je ostalo, koliko si dao i ako im kazes manje onda je grin odmah na licu... a ako si dao vise onda smo si odjednom frendovi koji se pozdravljaju na faksu, a kad se vidimo van ustanove .....nula bodova isto kao kada se skompas s nekim na ispitu i sve super, pitas za skriptu npr ali ti ju neda, kaze da ju nema, a zapravo ju drzi u ruci...... Najveci je problem (meni jedan od) sto se ne moze birati usmjerenje, ili barem predmetima, nego 5 godina guras sve i sto onda....... ako me netko kuzi Evo naidoh na nekoliko starijih studenata koji su u istom sosu..... mozda na kraju ipak i nesto bude da ne odustanemo.....
  3. Pošto ne mogu naći ništa slično, nadam se da je u redu da postavim novu temu i pitam; studiran na pravnom fxu i nije bas da mi pretjerano "ide" ! Muči me misao što kasnije jer nemam nikoga, baš nikoga da bih mogla nekako neki posao dobiti, a ljudi koji studiraju su većinom djeca odvj itd itd Ne kažem da se ne može dobiti posao bez veze, ali ja zaista sve više ne vidim drugu stranu medalje... Koliko je uopce isplativo završiti taj famozni pravni fakultet, prvu godinu sam dala odmah i eto me već par godina na drugoj, prosla sam razna gadenja od strane kolega jer mi nitko nije završio fakultet i moram raditi cijelo vrijeme da bih uopce zaradila za školarinu.... Ima li netko da kaže riječ, dvije?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija