Jump to content

split555

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je split555 objavio

  1. Kod mene isti slucaj. Pitam se kako na forumu nitko nista nezna u vezi isplate zaostataka.
  2. I ja sam se nadao da ce ih isplatiti ovaj mjesec, ali cini mi se nista od toga!!!????
  3. Isplata neisplaćenih svota mirovine korisnicima invalidske mirovine primjenom Ugovora HVO za 2006. godinu Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje obavještava korisnike invalidskih mirovina ostvarenih prema Ugovoru između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine o suradnji na području stradalnika rata u Bosni i Hercegovini koji su bili pripadnici HVO-a, te nasljednike nakon smrti navedenih korisnika, da će se prema rješenjima o ostvarenom pravu isplatiti svote neisplaćenih mirovina za 2006. godinu. Mozemo li se nadati zaostatcima ove godine ako nam je mirovina dodjeljena 2007 godine ?
  4. Korisnik sam invalidske mirovine po ugovoru HR-Bih kao pripadnik Hrvatskog vijeća obrane od 2009.Na rješenju nam pise da imamo pravo na zaostale svote mirovine za razdoblje od 2007 do 2009 i to kad za to budu osigurana sredstva u državnom proračunu.Na telefonski upit u HZMO-u dobijem odgovor: Tko to zna? Pitanje u vezi ostvarivanja zaostataka postavio sam i gospođi Jadranki Kosor i dobio odgovor da je moju predstavku dostavila na mjerodavno postupanje. Možemo li se ikako nadati zaostacima u skoroj budućnosti?Zna li itko nesto novo vezano za te zaostatke?
  5. Korisnik sam invalidske mirovine po ugovoru HR-Bih kao pripadnik Hrvatskog vijeća obrane od 2009.Na rješenju nam pise da imamo pravo na zaostale svote mirovine za razdoblje od 2007 do 2009 i to kad za to budu osigurana sredstva u državnom proračunu.Na telefonski upit u HZMO-u dobijem odgovor: Tko to zna? Pitanje u vezi ostvarivanja zaostataka postavio sam i gospođi Jadranki Kosor i dobio odgovor da je moju predstavku dostavila vama na mjerodavno postupanje. Možemo li se ikako nadati zaostacima u skoroj budućnosti?Zna li itko nesto novo vezano za te zaostatke?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija